Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

21/12/18

SUNLIGHT: Νέο κέντρο πωλήσεων βιομηχανικών μπαταριών

 

Ένα νέο κέντρο πωλήσεων και service, το οποίο εξυπηρετεί τις αγορές της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εγκαινίασε πρόσφατα η SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia.

 

 

     Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη Κηφισιάς Αττικής, είναι συνολικής έκτασης 1.400 τ.μ. και διαθέτουν τις πλέον σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες. Οι νέες εγκαταστάσεις δίνουν τη δυνατότητα για παράδοση έως και την ίδια ημέρα (αυθημερόν), βέλτιστη διαχείριση στοκ (FIFO) με σύγχρονα συστήματα αποθήκης (RF), ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία στη φορτοεκφόρτωση με τη χρήση σύγχρονων ανυψωτικών, άμεση ιχνηλασιμότητα στη ροή των κωδικών και απόλυτη ασφάλεια χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πυρόσβεσης-πυρανίχνευσης.

 

     Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων της SUNLIGHT, ο Industrial Unit Manager, Χρήστος Γεωργίου, δήλωσε: «Οι σύγχρονες υποδομές των νέων εγκαταστάσεών μας δίνουν τη δυνατότητα για παροχή μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας στους πελάτες που εμπιστεύονται την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών της SUNLIGHT. Το νέο κέντρο του τμήματος Ελλάδας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης συμβάλλει στην περαιτέρω εδραίωση της ηγετικής μας θέσης και της διεύρυνσης του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος στις διεθνείς αγορές».

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....