Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 13/03/18

Άλλη μια ήττα για την Ευρώπη

 

Όπως σχολίασε το Bloomberg, δεν υπάρχει πλέον χώρος για έναν Ευρωπαίο δισεκατομμυριούχο ανάμεσα στους πέντε πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

 

 

Η υποχώρηση του Παλαιού Κόσμου ήρθε την Παρασκευή μετά την είδηση ότι ο Γάλλος μεγιστάνας ειδών πολυτέλειας Bernard Arnault έπεσε δύο θέσεις κι από 5ος που ήταν, τώρα κατατάσσεται στην 7η θέση του δείκτη Bloomberg Billionaires. Οι μόνοι άλλοι Ευρωπαίοι που περιλαμβάνονται μεταξύ των κορυφαίων 25 είναι ο Ισπανός Amancio Ortega και η Francoise Bettencourt Meyers της Γαλλίας. Σύμφωνα πάντα με τα όσα σχολίασε το Bloomberg, είναι η τελευταία ένδειξη για το πώς οι μεγαλύτερες περιουσίες του κόσμου γίνονται ολοένα και περισσότερο σε ΗΠΑ και Ασία. Οι Αμερικανοί αποτελούν το 40% του καταλόγου των 10 πιο πλουσίων ανά τον κόσμο. Η Ασία έχει ένα μερίδιο 25% και ακολουθεί η Ευρώπη με 21%. Επτά από τους 10 πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη είναι Αμερικανοί.

 

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....