Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 07/12/17

Αναρωτιέστε πού θα επένδυε ο Mark Mobius τώρα 100.000 δολάρια;

 

Αναρωτιέστε πού θα επένδυε ο Mark Mobius τώρα 100.000 δολάρια; Όπως έγραψε το Bloomberg, ένα τρίτο σε αγαθά, ένα τρίτο σε μετοχές της Αφρικής και ένα τρίτο στο Βιετνάμ - ήταν η απάντηση του επενδυτή στην αγορά σε μια ερώτηση που του ετέθη κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ερωταπαντήσεων (Q&A) στο φετινό Συνέδριο του Bloomberg για το «Έτος Ασίας»στην Τζακάρτα.

 

Το Palladium, το οποίο έχει εκτιναχθεί κατά 45% φέτος, και η πλατίνα είναι τα "πιο αξιοσημείωτα" αγαθά και είναι ελκυστικά δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται στους καταλύτες σε κινητήρες αυτοκινήτων, δήλωσε ο Mobius, εκτελεστικός πρόεδρος της Franklin Templeton που ειδικεύεται σε αναδυόμενες αγορές.

 

Σχετικά με την Αφρική, ο Mobius είπε ότι ενδιαφέρεται για τις μετοχές από τη Νότια Αφρική, τη Νιγηρία, την Κένυα και τη Ζιμπάμπουε. Είναι μια "μεγάλη ευκαιρία" να επενδύσει κάποιος στη Ζιμπάμπουε αυτή τη στιγμή, καθώς αναμένεται άνοιγμα της αγοράς και αύξηση των συναλλαγματικών διαθεσίμων μετά την ανατροπή του πρώην προέδρου Ρόμπερτ Μουγκάμπε.

 

Ο Mobius περιέγραψε το Βιετνάμ, όπου ο καθοριστικός δείκτης VN Index σημείωσε άνοδο 41% φέτος, ως "μία από τις πιο δυναμικές" ασιατικές αγορές. "Είναι μια μικρή αγορά, μια αγορά των συνόρων, αλλά είναι συναρπαστική", δήλωσε σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο πλαίσιο του συνεδρίου.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....