Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 11/08/17

Γιατί οι celebrities γυρίζουν την πλάτη τους στο Snapchat

Aναμένοντας με ανυπομονησία τα κέρδη της Snap Inc. την ερχόμενη εβδομάδα, οι επενδυτές δείχνουν να ποντάρουν στην πτώση της μετοχής της εταιρείας.

 

Από την πλευρά τους, οι διαφημιστές αναφέρουν ότι ο τεχνολογικός κολοσσός εξακολουθεί να μην τους παρέχει τα κατάλληλα δεδομένα ή την υποστήριξη που χρειάζονται, με αποτέλεσμα οι υψηλού επιπέδου να δείχνουν μειωμένο ενδιαφέρον για την πλατφόρμα του Snapchat, θέτοντας αμφιβολίες για τη μακροπρόθεσμη υγεία της.

 

Παράλληλα, οι διάσημες προσωπικότητες, τα μοντέλα και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες δείχνουν να απομακρύνονται από το κοινωνικό δίκτυο, τείνοντας σε μεγαλύτερα μέσα.

 

Για τους διαφημιστές και τους διασήμους, το Instagram αποτελεί αναμφισβήτητα καλύτερη ανακάλυψη, ενώ η συνεχιζόμενη ύφεση του Snap φαίνεται να προκαλεί ευρύτερο σκεπτικισμό. Σύμφωνα με έναν διευθύνοντα σύμβουλο μάρκετινγκ που μιλάει στο CNBC, ορισμένες εταιρείες “πιστεύουν ότι η Snapchat πεθαίνει και θέλουν το brand τους να συνδέεται με μια πλατφόρμα που μεγαλώνει”.

 
 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....