Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 19/06/17

Η νέα επανάσταση με το Υδρογόνο Θέρμανσης

 

Όπως έγραψε το Bloomberg, για πολλούς το υδρογόνο είναι η καύσιμη ύλη του μέλλοντος και η Panasonic βρίσκει τώρα την ευκαιρία να εδραιώσει το προβάδισμα που έχει αποκτήσει στα συστήματα κυψελών καυσίμου. Η ιαπωνική εταιρεία θα αρχίσει να πουλά τα συστήματα αυτά που απευθύνονται σε νοικοκυριά, τόσο στη Βρετανία όσο και στην Αυστρία.

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι πωλήσεις που θα γίνουν μέσω της γερμανικής Viessmann Group με την οποία συνεργάζεται, θα αρχίσουν τον Αύγουστο.

 

Τα συστήματα κυψελών υδρογόνου που ήδη χρησιμοποιούνται για θέρμανση στην Ιαπωνία, υπόσχονται ότι θα φέρουν επανάσταση στον τρόπο που μεταφέρεται η ενέργεια στα σπίτια, καθώς χρησιμοποιούν φυσικό αέριο που αντλείται από τοπικές υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και εν συνεχεία εξάγουν από αυτό υδρογόνο μέσω ενός επεξεργαστή. Το υδρογόνο αναμειγνύεται με οξυγόνο από τον περιβάλλοντα αέρα για να παράξει ηλεκτρισμό, και η παραπάνω θερμότητα που παράγεται χρησιμοποιείται για να προμηθεύει τα σπίτια με ζεστό νερό.

 

Το 2014, η Γερμανία έγινε η πρώτη υπερπόντια αγορά της Panasonic για τις οικιακές κυψέλες καυσίμου, ενώ πέρυσι πωλήθηκαν έως και 1000 οικιακά συστήματα, με τα περισσότερα εξ αυτών να είναι μάρκας Panasonic.

 

Ο ιαπωνικός κολοσσός με έδρα την Οζάκα στοχεύει στην πώληση δεκάδων χιλιάδων τέτοιων μονάδων στην Ευρώπη ως το 2020.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....