Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

14/03/18

Κουβέλης κατά Καμμένου: Οι δηλώσεις περί ομηρίας δεν υπηρετούν εκείνο το οποίο διεκδικούμε

 

«Aς κρατήσουμε την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Νομίζω ότι ο υπερτροφικός λόγος ο οποίος διατυπώνεται από διάφορες πλευρές, περί ομηρίας, αιχμαλωσίας ή όλα τα άλλα δεν υπηρετεί εκείνο το οποίο διεκδικούμε».

 

 

Αυτό τόνισε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής άμυνας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, παίρνοντας έτσι αποστάσεις από όσα έχει δηλώσει ο Πάνος Καμμένος περί ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης.

 

«Εκείνο το οποίο διεκδικούμε και μέχρι στιγμής φαίνεται να το έχουμε εξασφαλίσει, είναι να κρατηθεί η υπόθεση στην αρμοδιότητα του δικαστηρίου της Ανδριανούπολης ως μία δικαστική υπόθεση», σημείωσε ο κ. Κουβέλης.

 

Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε μία φράση για να αναφερθεί στο γεγονός ότι έχει χρονοτριβήσει η υπόθεση.

 

Ο κ. Κουβέλης ρωτήθηκε και σχετικά με όσα του είπε χθες η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη, του ενός εκ των δύο στρατιωτικών και συγκεκριμένα το τι θα έκανε ο ίδιος εάν το δικό του παιδί βρισκόταν στη θέση του δικού της.

 

«Θα έκανα αυτό που κάνω και τώρα», απάντησε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι «καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέει μία μάνα».

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....