Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07:36 - 12/03/18

Κύρτσος: "Στήσιμο του πρωταθλήματος από την κυβέρνηση για τον ΠΑΟΚ" .. To ζήτημα συνδέεται με το "Μακεδονικό"

 

O Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος εκτόξευσε μέσω twitter πολύ βαριές κατηγορίες για την κυβέρνηση ενώ συνέδεσε τα γεγονότα της Τούμπας ακόμη και με το Μακεδονικό.

 

 

Τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twiitter o Γιώργος Κύρτσος είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν και μάλιστα πολύ.

 

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει στήσει το πρωτάθλημα υπέρ του ΠΑΟΚ και συνέδεσε αυτήν την κίνηση με το Μακεδονικό ζήτημα.

 

Ιδού

 

Γιώργος Κύρτσος@GiorgosKyrtsos

Συμψηφισμός α λα Τσίπρα.Παίρνει από ΒΕλλάδα μέρος της Ιστορίας της, την ταυτότητα και αξιοπρέπειά των κατοίκων της για να διευκολυνθεί με Ζάεφ αλλά στήνει το πρωτάθλημα υπέρ ΠΑΟΚ.Προκλητικά άνιση ανταλλαγή φαίνεται όμως πως στους υπολογισμούς μπαίνουν διαπλεκόμενες "ευκολίες".

 

Γιώργος Κύρτσος@GiorgosKyrtsos

Το στήσιμο πρωταθλήματος από την κυβέρνηση υπέρ ΠΑΟΚ θα της κοστίσει ακριβά.Ερευνες δείχνουν ότι μόνο το 5% των οπαδών εξαρτούν την ψήφο τους από τη μεταχείριση της ομάδας.Κερδίζεις 5% των ΠΑΟΚτζήδων χάνεις το 5% των Ολυμπιακών κα.Οι υπόλοιποι καταδικάζουν Τσίπρα για διαπλοκή.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....