Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 13/10/17

Ο νέος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα

 

 

Σύμφωνα με το CNN Money, ο μεγιστάνας των κτηματομεσιτικών και ιδρυτής του ομίλου Evergrande, Xu Jiayin, εκθρόνισε τον ιδιοκτήτη της Dalian Wanda, Wang Jianlin, από την πρώτη θέση των πλουσιότερων ανθρώπων στην Κίνα για φέτος.

 

Σύμφωνα με την αναφορά της Hurun Report, η οποία ειδικεύεται στην καταγραφή του πλούτου των δισεκατομμυριούχων της Κίνας, η περιουσία του 59χρονου Xu έφτασε μέσα στο 2017 τα 43 δισ. δολάρια.

 

Η εταιρεία του βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στον μεσιτικό κλάδο, γνωρίζοντας τεράστια άνοδο μετά την κατασκευαστική έκρηξη ανάπτυξης στη χώρα – παρότι το Πεκίνο προσπαθεί πλέον να την μετριάσει.

 

Όπως αναφέρει το CNN, υπάρχει πολύ μεγάλη αμφιβολία για το κατά πόσο η ανάπτυξη του κατασκευαστικού κλάδου της Κίνας αποτελεί μια φούσκα, καθώς ήδη το ύψος της έκθεσης των μετόχων σε υψηλό χρέος και τα πολύ υψηλά επιτόκια εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους.

 

Μεταξύ των υπολοίπων «νικητών» της λίστας είναι ο ιδρυτής της τεχνολογικής εταιρείας Tencent, Ma Huateng, ο οποίος έριξε από την δεύτερη θέση τον επικεφαλής της Alibaba, Jack Ma.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....