Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 11/01/17

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ

 

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα διορίσει τον γαμπρό του, Τζάρεντ Κούσνερ, σε θέση ανώτερου συμβούλου του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αναζητούσε μία «θέση» για τον Κούσνερ στο κυβερνητικό του σχήμα, μιας και ο ίδιος υπήρξε στενός του συνεργάτης κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου.

 

Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, ο Κούσνερ πρέπει να διακόψει την ενασχόλησή του με την τεράστια αυτοκρατορία ακινήτων της οικογένειάς του και να αφοσιωθεί πλήρως στα θέματα του Λευκού Οίκου.

Ποιος είναι όμως ο Τζάρεντ Κούσνερ; Παρακάτω ακολουθούν πέντε πράγματα που δεν γνωρίζει κανείς για τον γαμπρό του νέου προέδρου των ΗΠΑ:

Διαθέτει μια τεράστια περιουσία

Ο 35χρονος επενδυτής και διαχειριστής ακινήτων ανέλαβε τα ηνία της οικογένειάς του σε ηλικία 28 ετών, όταν ο πατέρας του, βρέθηκε στη φυλακή για παράνομες δωρεές και φοροδιαφυγή, σύμφωνα με τους New York Times. Προτού όμως συμβούν όλα αυτά, ο Τσαρλς Κούσνερ ξεκίνησε την επιχείρησή του το 1985, η οποία στην πορεία εξελίχθηκε σε μία δυνατή εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων. Σημειώνεται ότι υπό την ηγεσία του Τζάρεντ, η εταιρεία αγόρασε ένα διώροφο κτίριο στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης στην τιμή των 1,8 δισ. δολαρίων, το μεγαλύτερο ποσό που είχε δοθεί ποτέ σε κτίριο γραφείων, σύμφωνα με την Real Deal.

Είναι εκδότης εφημερίδας

Σε ηλικία 25 ετών, ο Κούσνερ αγόρασε την εφημερίδα The New York Observer, ωστόσο δεν θεωρείται ιδιαίτερος οπαδός των μέσων ενημέρωσης: Το 2009 δήλωσε στη New York Magazine ότι τα ΜΜΕ έχουν την ευθύνη για τα προβλήματα της οικογένειάς του και ότι δεν ήταν ποτέ λάτρης του περιεχομένου της Observer – όλα αυτά ωστόσο προτού την αγοράσει.

Είναι Ορθόδοξος Εβραίος

Λίγο πριν παντρευτεί τον Κούσνερ, η Ιβάνκα άλλαξε θρησκεία και από το 2009 ακολουθεί τον Ιουδαϊσμό. Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο Vogue δήλωσε ότι η οικογένειά της και η ίδια τηρούν την εβδομαδιαία εορτή του Σαββάτου και δεν εργάζονται.

Ήταν ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του Τραμπ στην προεκλογική του εκστρατεία

Ο Τραμπ συμβουλεύτηκε πολλές φορές τον γαμπρό του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Μάλιστα, το περιοδικό Times τον χαρακτήρισε ως την «ήρεμη δύναμη» της ομάδας Τραμπ, ο οποίος βρήκε νέο διευθυντή επικοινωνιών, ήρθε σε επαφή με πολλούς αξιωματούχους, ενώ τον συμβούλεψε για την εκλογή του νέου αντιπροέδρου.

Αντιμετωπίζει τις πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων

Όπως ο Τραμπ, έτσι και ο Κούσνερ θα πρέπει να αποστασιοποιηθεί από τις επιχειρήσεις του, πριν αναλάβει τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο, ενώ έχει θέσει αυτό το ζήτημα σε δικούς του συμβούλους καθώς και σε μία μεγάλη δικηγορική εταιρεία.

Fortune

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....