Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 12/01/18

Πανικός ανοίγματος νέων κωδικών στα cryptocurrencies

 

 

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε το Bloomberg, το Binance.com, τo μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, με έδρα το Χονγκ Κονγκ, διευρύνει τη λίστα των εγγεγραμένων χρηστών του κατά εκατομμύρια κάθε εβδομάδα. Και το πλέον απίστευτο είναι ότι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 και μέσα σε μόλις μία ώρα, έκαναν εγγραφή στο Binance.com 240.000 νέοι χρήστες.

 

 

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο CEO της εταιρίας Zhao Changpeng, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg, η ζήτηση είναι τόσο υψηλή που η εταιρία αναγκάζεται τώρα να περιορίσει τους νέους πελάτες.


«Για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη ζήτηση», τόνισε ο Zhao από το Τόκιο.

 

Κατά τις τελευταίες 24 ώρες, το Binance αναδείχθηκε στο πιο ενεργό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, αναφέρει το Coinmarketcap.com, φιλοξενώντας συναλλαγές ψηφιακών νομισμάτων αξίας 6 δισ. δολ. Το πιο δημοφιλές από αυτά ήταν το Tron, που αντιπροσώπευε το 11% των συνολικών συναλλαγών.

 

Ο Zhao επισήμανε ότι ο μέσος πελάτης της πλατφόρμας είναι άνδρας, ηλικίας 25 έως 35 ετών, αν και η Binance αρχίζει να προσελκύει και το ενδιαφέρον των θεσμικών επενδυτών. Όπως ανέφερε, οι επαγγελματίες διαχειριστές έχουν αποφύγει σε μεγάλο βαθμό τη φρενίτιδα που επικρατεί για τα κρυπτονομίσματα, με τον Warren Buffett να αποτελεί το πιο πρόσφατο όνομα εκ των σημαντικότερων μεγαλοεπενδυτών παγκοσμίως που εξέφρασε τις αμφιβολίες του υποστηρίζοντας ότι «θα έχουν ένα άσχημο τέλος». Ο Zhao δεν έκρυψε την ενόχληση του για το σχόλιο αυτό. «Ο Warren Buffett είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι πραγματικά για την επενδυτική του δραστηριότητα και εμπειρία», είπε. «Αλλά δεν νομίζω ότι κατανοεί καθόλου τα κρυοπτονομίσματα. Είναι αυτό που είναι. Τον σέβομαι ακόμα για πολλές απόψεις που έχει εκφράσει λόγω της εμπειρίας τους, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το θέμα κάνει ένα μεγάλο λάθος», συμπλήρωσε. Η κίνηση στο Binance είναι τόσο μεγάλη που η εταιρία ξεπερνά καθημερικά το όριο των διακομιστών ανά λογαριασμό που της επιτρέπεται από τον πάροχο Amazon.com Inc., δήλωσε ο Zhao. Η Amazon Web Services είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών cloud παγκοσμίως, τροφοδοτώντας μεγάλες επιχειρήσεις όπως η Netflix Inc.

 

«Έχουμε έναν άντρα του οποίου η πλήρης απασχόληση είναι απλά να ζητά διακομιστές», είπε. «Κάθε μέρα μας λένε «Εντάξει, υπάρχουν 200 ακόμη», αλλά ζητάμε περισσότερους». Οι εκπρόσωποι της Amazon δεν απάντησαν άμεσα στο παραπάνω σχόλιο. Ο Zhao υποστήριξε επίσης ότι η εταιρία του κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να λάβει άδεια ανταλλαγής από την Ιαπωνική Υπηρεσία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Η χώρα ψήφισε τον Απρίλιο μια ολοκληρωμένη ρύθμιση για τα κρυπτονομμίσματα, που περιλάμβανε την εποπτεία των ανταλλαγών και έχει εκδώσει 16 άδειες μέχρι σήμερα. «Η Ιαπωνία είναι η πιο προοδευτική χώρα στον κόσμο όσον αφορά τους κανονισμούς», είπε.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....