Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 14/02/18

Πιθανόν νέο sell off στις αγορές το Μάρτιο

 

Αν σχεδιάζατε να επενδύσετε ξανά σε μετοχές, καλύτερα ξανασκεφτείτε το. Όπως έγραψε το Bloomberg, αυτή είναι η κεντρική άποψη του Nader Naeimi της AMP Capital Investors Ltd., ο οποίος εμφανίζεται διστακτικός να επενδύσεις ταμειακά αποθέματα, καθώς περιμένει ένα νέο selloff μέχρι τον Μάρτιο.

 

 

Μετά το αρχικό selloff, οι αγορές μετοχών κάνουν ένα τυπικό, σύντομο διάλειμμα  , ανακάμπτοντας, προτού ξαναπέσουν σε μια δίνη πωλήσεων, αναφέρει ο Naeimi, επικεφαλής του τμήματος δυναμικών αγορών της AMP που επιβλέπει κεφάλαια 120 δισ. δολ.

 

Μετά τη μετακίνηση περί του 30% των περιουσιακών του στοιχείων σε ρευστό πέρυσι, ο Naeimi περιμένει αυτόν τον δεύτερο γύρο ξεπουλήματος πριν ξαναβάλει κεφάλαια.

 

«Το σχέδιο προβλέπει να περιμένουμε μέχρι οι αγορές να ξαναχτίσουν μια βάση, προτού δεσμευτούμε ξανά στις αγορές», αναφέρει ο Naeimi μιλώντας στην τηλεόραση του  Bloomberg .«Καθώς πλησιάζουμε στη συνεδρίαση της Fed στις 9 Μαρτίου, νομίζω ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη αδυναμία μεταβλητότητας».
 

Και πάλι, όμως, ο  Naeimi ξαναμπαίνει στην αγορά μετοχών και έχει αρχίσει μνα επιστρέφει σε κάποιες κυκλικές θέσεις, που περιλαμβάνουν μετοχές ενέργειας, χρηματοοικονομικών τίτλων και ιαπωνικών μετοχών. Παράλληλα, δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ανθεκτικότητα των αναδυόμενων αγορών και των νομισμάτων κατά τη διάρκεια της αυξανόμενης μεταβλητότητας.

 

«Εμείς χρησιμοποιούμε αυτή την αδυναμία για να κάνουμε αγορές και στις αναδυόμενες αγορές μετοχών», αναφέρει.

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....