Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

13:00 - 23/03/18

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές έχει ξεκινήσει. Το σημερινό συνονθύλευμα των άχρηστων σφετεριστών της εξουσίας δεν θα μπορεί να σηκώσει για λόγους... νεοκομμουνιστικής λαμογιάς, ούτε τις μειώσεις των συντάξεων, ούτε τους εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμούς, ούτε την οριστική κατάργηση επιδομάτων. Φορτώνουν με δημοσίους υπαλλήλους το Κράτος, για να τους έχουν την επόμενη ημέρα ως ομάδες... κρούσης εάν έρθει κάποιος... ανάλγητος και τολμήσει να τους κουνήσει από το χρεοκοπημένο Ελληνικό Δημόσιο.

 

 

             Τα δείγματα γραφής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ξεκάθαρα και έγκεινται καθαρά σε πρακτικές ελεεινών ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για το αύριο της χώρας, αλλά για το σήμερα της τσέπης τους. Διαπνέονται από τη γνωστή... νεοκομμουνιστική και... ψεκασμένη λαϊκοδεξιά ανισορροπία που θέλει τους ψεύτες και τους απατεώνες να ζητάνε ακόμη και τα ρέστα για το γεγονός ότι δεν τους αφήνουμε ανενόχλητους να διαφημίζουν το... σάπιο "προϊόν" που παράγουν.

 

          Η αρχή του... εφιάλτη για τους σημερινούς κυβερνώντες ήρθε με την εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας το 2016. Η ψευδαίσθηση που υπήρχε στους σημερινούς... βιαστές της εξουσίας ήταν ότι από την εσωκομματική αναμέτρηση στη Ν.Δ θα προέκυπτε το δίδυμο Μεϊμαράκη-Τζιτζικώστα. Ως... συνήθως, τίποτα δεν βγαίνει στους σχεδιασμούς του σημερινού ενοίκου του Μαξίμου. Από τη στιγμή που προέκυψε το δίδυμο Μητσοτάκη-Γεωργιάδη, τότε άλλαξαν άρδην όλοι οι σχεδιασμοί. Σε μια προσπάθεια να καλύψουν τα νώτα τους για τα τεράστια σκάνδαλα της θητείας τους και τις βαρύτατες ποινικές συνέπειες που επισύρουν, έφεραν προς ψήφιση την απλή αναλογική.

 

          Η στρατηγική του σημερινού ενοίκου του Μαξίμου είναι πλέον η διαχείριση μιας "έντιμης" ήττας με εσωκομματικούς όρους. Μιας ήττας που θέλει να έρθει με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες. Ακόμη και όλους τους μετανάστες και λαθρομετανάστες να νομιμοποιήσουν, απλά θα περιοριστεί το εύρος της ήττας. Βασικός στόχος των σημερινών κυβερνώντων είναι να μη βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου με τα καραμπινάτα σκάνδαλα που έχουν διαπράξει από το 2015 και μετά. Το εξάμηνο Φεβρουαρίου-Ιουλίου 2015 μπορεί να έχει παραγραφεί, αλλά αν προκύψει ότι κάποιοι "σορτάριζαν" τα ελληνικά ομόλογα για να βγάλουν στην κυριολεξία "βρώμικα" κέρδη έχοντας εσωτερική πληροφόρηση, τότε το πράγμα αλλάζει...

 

          Η πρόκληση άμεσης και έμμεσης ζημιάς στην οικονομία άνω των 200 δισ. ευρώ που με το μοντέλο Βίζερ για την απώλεια ΑΕΠ έως το 2050 φτάνει τα 400 δισ. ευρώ είχε ως αποτέλεσμα την υπογραφή του τρίτου και αχρείαστου μνημονίου. Από κει και πέρα, μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου είχαμε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όπου προκλήθηκε ζημία δεκάδων δισεκατομμυρίων, ενώ με μόλις 5,5 δισ. ευρώ εκχωρήθηκε το σύνολο του ενεργητικού των ομίλων, ύψους 345 δισ. ευρώ!!! Εδώ οι ποινικές ευθύνες... τρέχουν. Όπως επίσης και για το σκάνδαλο της Attica Bank. Ως γνωστόν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήθελε να μετατρέψει την τράπεζα σε παραμάγαζο κόντρα σε όλους τους κανόνες νομισματικής πολιτικής και νομιμότητας. Η παρέμβαση Στουρνάρα απέτρεψε τα χειρότερα και για τον λόγο αυτό, οι σημερινοί εκδικητικοί τύποι τον παραπέμπουν για δήθεν εμπλοκή στην υπόθεση της Novartis. Επίσης, πρέπει να διερευνηθεί και η εμπλοκή ΔΕΚΟ στην ανακεφαλαιοποίηση της Attica Bank, με την κινητοποίηση ενός ολόκληρου μηχανισμού δολοπλοκιών και βρώμικου παρασκηνίου με υποβολείς διάφορους εκδότες και δημοσιογράφους...

 

          Μεγάλο θέμα που θα διερευνηθεί σε βάθος προκειμένου να αποκαλυφθεί το μέγεθος της... λαμογιάς είναι η δραστηριοποίηση "αλληλέγγυων" και "ευαίσθητων" στο θέμα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών μέσω των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Οι ενδείξεις συνηγορούν προς την κατεύθυνση ανάδειξης ενός τεράστιου σκανδάλου με οικονομικές και ανθρωπιστικές πτυχές. Τα όσα θα αποκαλυφθούν από την... επόμενη Βουλή θα προκαλέσουν... σοκ και θα δρομολογήσουν διαδικασίες που δεν θα είναι... ευχάριστες για πολλούς!

 

          Η ζημιά που έχουν προκαλέσει οι σημερινοί τύποι σε οικονομικό επίπεδο ίσως είναι το λιγότερο. Η χώρα έχει βυθιστεί σε αξιακό, θεσμικό και πολιτισμικό βούρκο. Ακόμη και οι υποψήφιοι ξένοι επενδυτές ανησυχούν με αυτά που συμβαίνουν στην ελληνική δικαιοσύνη και τα οποία παραπέμπουν σε κυκλώματα, τα οποία δεν θα αργήσουν να έρθουν στο προσκήνιο μεζί με τους εγκεφάλους που κινούν τα νήματα και έχουν διαβρώσει τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας. Στα εθνικά θέματα, όλοι βλέπουμε που έχουμε καταντήσει καθώς τρώμε το ένα χαστούκι πίσω από τ΄ άλλο. Μόνο η... Βουλγαρία δεν έχει εγείρει αξιώσεις ακόμη, αλλά μάλλον δεν έχει... παράπονο καθώς έχει κερδίσει χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις στο έδαφος της ως αποτέλεσμα της εσκεμμένης και σε κάθε περίπτωση εγκληματικής πολιτικής που έχει ακολουθήσει η σημερινή κυβέρνηση με την ομολογημένη υπερφορολόγηση!

 

           Οι τύποι που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία και αποτελούν ένα περίεργο κράμα επικίνδυνου "νεοκομμουνιστικού μαντουρισμού" και λαϊκοδεξιάς ανοησίας είναι ικανοί για το... χειρότερο. Δεν λειτουργούν με όρους εθνικής προσφοράς αλλά με τακτικές εθνικής μειοδοσίας. Δεν λειτουργούν ως πατριώτες, ούτε καν ως... ανθέλληνες. Καθημερινά ανεβάζουν τις "μετοχές" τους ως... μισέλληνες! Είναι εγκλωβισμένοι στις αντιμνημονιακές ανοησίες τους, τα φρικαλέα ψεύδη τους, τον νεοκομμουνιστικό αυτισμό τους και τη συλλογική αναίδεια τους. Αντιπροσωπεύουν ένα τμήμα του ελληνικού λαού που έψαχνε έναν νέο Παπανδρεϊσμό. Εξ ου και το γεγονός ότι από τον παλαιό ΣΥΡΙΖΑ του 3%-4% έχει απομείνει το 0,5%! Όλοι οι υπόλοιποι είναι οι... πελάτες που κάποτε "ψώνιζαν" την πραμάτεια του παλαιού ΠΑΣΟΚ. Το άλλο κόμμα της συγκυβέρνησης, οι ΑΝΕΛ, δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά μια χυδαία συνιστώσα του λαϊκοδεξιού κρατισμού, της αρπαχτής, της κουτάλας, του ψευτοπατριωτισμού, της μαγκιάς και της αναίδειας. Από τη συμπεριφορά τους και το πολιτεύεσθαι, καταλαβαίνουμε πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με το τι θα επακολουθήσει όταν θα... συνοδεύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην έξοδο από την εξουσία.  Και η ώρα αυτή φαίνεται ότι πλησιάζει...

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADI

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα απέραντο... αριστερό φρενοκομείο! / του Λουκά Γεωργιάδη

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....