Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

13/02/18

Στην Ιταλία επιτελικά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, βρίσκονται επιτελικά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, στα πλαίσια συναντήσεων με θεσμικούς επενδυτές του εξωτερικού (roadshows).

 

 

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το επιτελείο της Πειραιώς συνομιλεί με εξειδικευμένους επενδυτικούς οίκους οι οποίοι ενδιαφέρονται τόσο για τις προοπτικές της χώρας, όσο όμως και για την πορεία του εγχώριου τραπεζικού κλάδου και της Τράπεζας Πειραιώς, ενόψει και των stress tests. Φυσικά από τα καίρια ζητήματα των συναντήσεων είναι το ζήτημα των κόκκινων δανείων. Είναι χαρακτηριστικό πως την περασμένη Παρασκευή υποβλήθηκαν μη δεσμευτικές προσφορές για την πώληση δανειακού χαρτοφυλακίου μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Τράπεζας Πειραιώς (πρόκειται για το project Amoeba) , το οποίο φαίνεται να προσέλκυσε μεγάλα ονόματα οίκων που δραστηριοποιούνται σε αυτή την αγορά.Η τιμολόγηση της συγκεκριμένης πώλησης  αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο, με το πιο ενδιαφέρον να είναι ότι για πρώτη φορά,θα υπάρξει τιμολόγηση δανείων με εξασφαλίσεις και μάλιστα στο χώρο του real estate. Τα συγκεκριμένα αφορούν δάνεια από τον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνολικού ύψους περίπου 3 δις ευρώ.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....