Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 12/03/18

Τα πιο ασυνήθιστα προϊόντα που έβγαλε ποτέ της η Coca – Cola

 

Τις προηγούμενες μέρες η Coca – Cola ανακοίνωσε την πρώτη της είσοδο στα αλκοολούχα ποτά, αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας. Το ποτό χαμηλής περιεκτικότητας αλκοόλης με την ονομασία Chi – Hi είναι μεν ένα ακόμη πείραμα της εταιρείας, αλλά δεν είναι το πρώτο.

 

 

Μέσα στα χρόνια η Coca – Cola έχει πειραματιστεί με πολλές διαφορετικές γεύσεις σε νέα της προϊόντα, με τα πιο ασυνήθιστα από όσα έχουμε δει να είναι τα παρακάτω:

 

 

BEVERLY

Πρωτοεμφανίστηκε το 1969 και ήταν στην ουσία ένα ιταλικό απεριτίφ. Σχεδιάστηκε για να καταναλώνεται πριν το γεύμα και ο κόσμος πίστευε ότι βοηθά στην καλύτερη χώνεψη. Ανταγωνιστές όπως το Campari και το San Pellegrino οδήγησαν στον τερματισμό του το 2009.

 

NEW COKE

Το 1985 η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει την παραδοσιακή της συνταγή με κάτι νέο και πιο γλυκό στη γεύση για να ανταγωνιστεί την Pepsi. Σε πολλές τυφλές δοκιμές ο κόσμος έδειξε να προτιμά την καινούρια συνταγή. Όμως τρεις μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του, η Coca – Cola ανακοίνωσε την απόφασή της να επιστρέψει στην παραδοσιακή συνταγή.

 

OK SODA

Το προϊόν αυτό βγήκε με στόχο να κατακτήσει τη λεγόμενη «γενιά Χ» το 1993. Τα κουτάκια της OK Soda απεικόνιζαν πρόσωπα σοβαρά και η διαφημιστική καμπάνια του προϊόντος αναδείκνυε την κυνικότητα και τον ρεαλισμό της γενιάς Χ. Το σλόγκαν του ήταν «Τα πράγματα θα πάνε καλά». Η κυκλοφορία του σταμάτησε το 1995.

 

 

COCA – COLA BLAK

Καφές στη σόδα; Η Coca – Cola δημιούργησε αυτή τη συνταγή μέσα σε δύο χρόνια και τελικά κυκλοφόρησε το ανθρακούχο ρόφημα καφέ το 2006. Στόχο είχε να μπει στις μεγάλες αγορές καφέ, όμως μόλις ένα χρόνο μετά σταμάτησε να κυκλοφορεί.

Fortune

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....