Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

12/02/18

Το τέλος της NOVA φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στη Super League

 

Η NOVA έριξε τη "βόμβα" της και το επόμενο πρωτάθλημα της Super League είναι πλέον στον αέρα, διότι η διαπραγμάτευση θα γίνει με κάθε ομάδα ξεχωριστά.

 

 

Όπως γράφει και το Contra.gr ... Ποιες ομάδες θα έχουν του χρόνου τηλεοπτική "στέγη" και ποιες θα καταφέρουν να "επιβιώσουν" οικονομικά;

 

Αυτά είναι τα δύο βασικά ερωτήματα που προκύπτουν μετά την απόφαση της διοίκησης της NOVA/Forthnet να κάνει χρήση του δικαιώματος τερματισμού της σύμβασης για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super Leagu

 

Πλέον η εταιρεία θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της υπογραφής διμερών συμβάσεων (όχι με όλες τις ομάδες), όπως έχει συμβεί με τον ΠΑΟΚ, το ύψος των οποίων θα είναι προσαρμοσμένο στα οικονομικά δεδομένα της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς.

 

Η NOVA έφτασε σ' αυτήν την απόφαση απογοητευμένη από το γεγονός πως καμία πρότασή της για τη βελτίωση του προϊόντος δεν έγινε αποδεκτή. Κυρίως η μείωση των ομάδων από τις 16 στις 12.

 

"Ελπίζουμε η κίνηση αυτή να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποτελέσει ευκαιρία για restart που τόσο πολύ χρειάζεται ο Συνεταιρισμός της Super League", έλεγαν από την Κάντζα.

 

Πλέον οι ΠΑΕ οφείλουν να διαπραγματευτούν μόνες τους τις τηλεοπτικές συμβάσεις, δίχως να έχουν τα εγγυημένα χρήματα που προέκυπταν από το κοινό συμβόλαιο.

 

Στη Super League πιάστηκαν εξ απήνης, έχοντας την ελπίδα ότι λύση στη διαπραγμάτευση θα βρεθεί. Αμ δε...

Το επόμενο βήμα τους; Η σύγκληση έκτακτου ΔΣ προκειμένου να συζητηθεί το φλέγον αυτό ζήτημα.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....