Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

10/01/17

Φήμες παραίτησης Καρακούση από το τιμόνι του «Βήματος»

 

Βαρύ κλίμα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες για τον διευθυντή του «Βήματος», Αντώνη Καρακούση, στη Μιχαλακοπούλου.

 

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, το γεγονός ότι ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Σταύρου Ψυχάρη δεν συμμετείχε στις κρίσιμες συσκέψεις των τελευταίων ημερών έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που θέλουν τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ να του «χρεώνει» πολλές από τις αστοχίες, τόσο δημοσιογραφικά όσο και σε επίπεδο γενικότερου μάνατζμεντ.

Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καρακούσης δεν συμμετείχε ούτε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ανάμεσα στον Σταύρο Ψυχάρη και τον Φώτη Μπόμπολα, ούτε και σε αυτή στην οποία έλαβαν μέρος ο νομικός σύμβουλος του ΔΟΛ, κ. Πιμπλής, η σύζυγος και οι δύο γιοι του Ψυχάρη, Παναγιώτης και Ανδρέας. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, ο εκδότης του «Βήματος» «χρεώνει» στον Καρακούση τους αναποτελεσματικούς χειρισμούς που έγιναν με τις τράπεζες.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....