Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

14/11/17

EKT: Συμφωνία για συνέχιση της καθοδήγησης επενδυτών

 

Τέσσερις εκ των κορυφαίων τραπεζών στον κόσμο συμφώνησαν πως θα πρέπει να συνεχίσουν να καθοδηγούν τους επενδυτές την ώρα που σιγά σιγά αποσύρουν τα χρήματα που έδωσαν στην παγκόσμια οικονομία κατά τη διάρκεια της κρίσης.

 

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι τράπεζες της Αγγλίας και της Ιαπωνίας συμμετείχαν στο Συνέδριο Επικοινωνίας των Κεντρικών Τραπεζών στη Φρανκφούρτη.

 

Ο Μάριο Ντράγκι τόνισε πως η καθοδήγηση για τις μελλοντικές κινήσεις στο μέτωπο της νομισματικής πολιτικής σημείωσε επιτυχία και θεωρείται πλέον ένα καθιερωμένο εργαλείο.

 

Η Τζάνετ Γέλεν της Fed συμφώνησε αν και σημείωσε πως θα πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψην η πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας.

 

Το Brexit βάζει…φρένο στο στόχο του πληθωρισμού

 

Η Τράπεζα της Αγγλίας θα επεκτείνει τον χρονικό ορίζοντα που σχεδιάζει να συγκρατήσει τον πληθωρισμό και να υποστηρίξει την οικονομία της Βρετανίας, είπε ο Μαρκ Κάρνεϊ.

 

Μιλώντας στο συνέδριο τόνισε ότι «υπάρχουν εξαιρετικές περιστάσεις τις οποίες επεξεργάζεται το *Ηνωμένο Βασίλειο*».

 

Πρόσθεσε δε ότι «θα επεκτείνουμε το χρόνο που έχουμε θέσει για επιστροφή του πληθωρισμού στον στόχο, για να υποστηρίξουμε την οικονομία στη διαδικασία προσαρμογής».

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....