Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 13/02/18

O Warren Buffett & Η Μέση Ανατολή

 

Όπως έγραψε το Bloomberg, στη Μέση Ανατολή επεκτείνεται η εμπορική ασφαλιστική εταιρεία του μεγαλοεπενδυτή Warren Buffett, καθώς επιδιώκει να κερδίσει νέους πελάτες στην περιοχή. Η Berkshire Hathaway Specialty Insurance Co δήλωσε ότι προσέλαβε τον Alessandro Cerase ως ανώτερο στέλεχος και τον Neeraj Yadvendu ως αναπληρωτή του. Τα γραφεία της ασφαλιστικής θα βρίσκονται στο Διεθνές Οικονομικό Κέντρο του Ντουμπάι (DIFC).

 

 

Το οικονομικό κέντρο είναι ο επιχειρηματικός κόμβος του Περσικού Κόλπου και φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, τα περιφερειακά γραφεία παγκόσμιων τραπεζών όπως η JPMorgan Chase & Co., η Goldman Sachs Group Inc. και η Citigroup Inc. Η Berkshire Hathaway Specialty Insurance έχει επίσης κεντρικά γραφεία στο Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη, καθώς και δραστηριότητες στη Μαλαισία και το Μακάο.

«Η στρατηγική θέση του Ντουμπάι, καθώς και η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα του DIFC το καθιστούν ιδανικό κόμβο για την Berkshire Hathaway Specialty Insurance και τη στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....