Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 14/02/18

Tesla: Ο απόλυτος κυρίαρχος των αμερικανικών δρόμων

 

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα στο οδικό ταξίδι της Jana Hoeffner, μήκους 2.360 μιλίων από τη Στουτγάρδη στο Όσλο με επιστροφή, ήταν απλά πόσο λίγο ενδιαφέρον είχε. Το ταξίδι έγινε μέσα σε ένα μαύρο μοντέλο Tesla Model S.

 

 

Όπως έγραψε το Bloomberg, πριν από πέντε χρόνια, η πραγματοποίηση παρόμοιων ταξιδιών σε όλη τη Γερμανία, μέσα σε μια ηλεκτρική Renault Zoe θα σήμαινε μια βαρετή έρευνα για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να μείνει στη μέση της διαδρομής, λέει. Αυτές τις μέρες, τις τωρινές, όχι. Η Hoeffner, 38 ετών, η οποία είναι συντάκτης στο διαδίκτυο, συμβολίζει μια ήσυχη επανάσταση που τελικά κέρδισε τη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Η συμβατική σοφία θεωρεί ότι οι Γερμανοί, υπερήφανοι που βρίσκονται στην πηγή της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, θα ήταν ανάμεσα στους τελευταίους που θα διαπραγματεύονταν την Porsche 911s ή τη Mercedes-Benz S-Class diesel, για την περιορισμένη απόλαυση ενός οδηγού στους γερμανικούς αυτοκινητόδρομους, που προσφέρει ένα ηλεκτρικό Tesla, κατασκευασμένο στις ΗΠΑ.

 

Ωστόσο, η Γερμανία θα καταστεί η τρίτη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο για ηλεκτρικά υβριδικά οχήματα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ξεπερνώντας τη Νορβηγία, επί πολλά χρόνια πρωτοπόρο σύμφωνα με το Bloomberg New Energy Finance. Η μείωση της κατανάλωσης του πετρελαίου ντίζελ μετά την εκτεταμένη εξαπάτηση της Volkswagen AG για τις εκπομπές και μια αυξανόμενη δημόσια αντίδραση στην αστική ρύπανση προσδίδουν δυναμική σε αυτή την αλλαγή.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....