Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 
 

00:01 - 03/10/18

Νόμπελ στον Πρωθυπουργό, Όσκαρ στον Πάνο Καμμένο / Ευτύχης Παλληκάρης

 

Ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος πρέπει να έκανε ολονυχτίες, προσευχόμενος να μην «πιάσει» το 50% η συμμετοχή στο δημοψήφισμα στην πΓΔΜ. Πριν καλά-καλά κλείσουν οι κάλπες, έσπευσε να πανηγυρίζει με tweets του τύπου «εγώ καλά σου τα έλεγα».

 

 

Μπορεί να διαφώνησε με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά σχετικά με την ερμηνεία του αποτελέσματος, ωστόσο σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ.Κατσίκης έκανε λόγο για δικαίωση του Προέδρου του κόμματος. Κι αυτό, την ώρα που ο πρωθυπουργός τηλεφωνούσε στον κ. Ζάεφ δίνοντάς του κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια στην επίλυση του γρίφου.

 

Το να επενδύσεις στην αποτυχία του πρωθυπουργού της γείτονος δεν θα το έλεγες και δείγμα συνέπειας και πολιτικού ήθους. Όμως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας έχουν συνηθίσει σε αυτά, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην συμφωνία των Πρεσπών.

 

Αλλά και η «άλλη όχθη», το Μαξίμου, δεν θα τα βάψει μαύρα με την έκβαση του αποτελέσματος. Με τον πιο κυνικό τρόπο, εξήγησε το γιατί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Δουζίνας: «Το γεγονός ότι παρατείνεται ο χρόνος μέχρι να έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή (αν έρθει καν, εφόσον δηλαδή πάρει τα δύο τρίτα), δημιουργεί μία κατάσταση ειρήνευσης στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

 

Αυτό είναι λοιπόν το μυστικό! Το ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η παράταση χρόνου γι’ αυτήν την κυβέρνηση, που κινδύνευε (;) εφόσον όλα θα πήγαιναν κατ’ ευχήν για τη συμφωνία των Πρεσπών. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσουν χέρι-χέρι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος να συγκυβερνούν. Ζητούμενο –και υπεράνω όλων– η εξουσία, που περίτρανα πλέον αναδεικνύεται σε αυτοσκοπό, στη βάση του πολιτικού αμοραλισμού. Άσε που μπορεί να μας κάτσει και κανένα Νόμπελ, την ώρα που ο κ.Καμμένος θα πηγαίνει για Όσκαρ υποκρισίας, επενδύοντας στα περί δικαίωσής του και προσδοκώντας τη νεκρανάσταση του κόμματός του.

 

Ευτύχης Παλληκάρης (Athens Voice)

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

Δείτε όλα τα Aρθρα - Απόψεις

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....