| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Συναγερμός προς ΕΕ για ύπαρξη πλαστών εμβολίων / Ξένια Τούρκη

 

Δευτέρα, 00:01 - 22/02/2021

 

   Share

 

Να παραμένουν σε επιφυλακή για τυχόν προσφορές εταιρειών που θα τους παρέχουν εμβόλια κατά της COVID-19, προειδοποίησε τις κυβερνήσεις η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF). «Αυτές οι προσφορές είναι πολύ συχνά ψεύτικες και πρέπει να αναφέρονται», τονίζει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την υπηρεσία.

 

 

«Ακούμε αναφορές για απατεώνες που προσφέρονται να πουλήσουν εμβόλια σε κυβερνήσεις σε ολόκληρη την ΕΕ. Αυτές οι προσφορές διατίθενται σε πολλές διαφορετικές μορφές. Για παράδειγμα, οι απατεώνες μπορεί να προσφέρουν να πουλήσουν μεγάλες ποσότητες εμβολίων, να παραδώσουν ένα δείγμα για να εξοφλήσουν την πρώτη προκαταβολή και στη συνέχεια να εξαφανιστούν με τα χρήματα. Μπορούν να παραδώσουν παρτίδες ψεύτικων εμβολίων. Ή μπορεί ψευδώς να ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν νόμιμη επιχείρηση και ισχυρίζονται ότι κατέχουν ή έχουν πρόσβαση σε εμβόλια», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του OLAF, Βίλε Ιταλα. 

 

Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν ένα κοινό κοινό: είναι ψευδείς. Είναι απάτες οργανωμένες για να εξαπατήσουν τις εθνικές Αρχές που επιδιώκουν να εντείνουν τον ρυθμό εμβολιασμού για να διατηρήσουν τους πολίτες τους ασφαλείς. Πρέπει να σταματήσουν το συντομότερο δυνατό.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η OLAF έχει προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο στη συνεχιζόμενη έρευνά του για ψεύτικα προϊόντα προστασίας COVID -19, με σκοπό την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου εμβολίων που πιθανώς πραγματοποιούνται με παράνομη εισαγωγή τους στο έδαφος της ΕΕ ή και μέσω της εμπορία πλαστών φαρμάκων.

 

«Τώρα θα μοιραστούμε ενεργά τις πληροφορίες που λαμβάνουμε σχετικά με αυτές τις απόπειρες απάτης με τους αξιόπιστους εταίρους μας στην ΕΕ, στα κράτη μέλη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα συνεργαστούμε μαζί τους για να αποτρέψουμε αυτές τις απάτες και να βοηθήσουμε τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου να προσδιορίσουν την πραγματική ταυτότητα των ατόμων και των εταιρειών πίσω από αυτές τις απόπειρες που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία και τα δημόσια οικονομικά σε μια εποχή μεγάλης δυσκολίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

 

Ξένια Τούρκη (philenews.com)

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 

 

 
   

   
   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....