| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Covid-19: Γιατί το 5% των Ελλήνων τυραννεί το 95%; / Πέτρος Μακρής

 

Δευτέρα, 00:01 - 22/03/2021

 

   Share

 

Νομίζω ότι καιρός είναι, σε μία με σοβαρές προθέσεις, προ ημερήσιας διάταξης σύγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής, να δοθεί η απάντηση στον τίτλο αυτού του σημειώματος. Για τον απλούστατο λόγο, ότι η εκρηκτική εξάπλωση του κορωνοϊού δεν αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά διότι:

 

 

1.   Δεν εφαρμόζεται ο νόμος 4703/2020 (ΦΕΚ 131/Α/10-7-2020) για τις δημόσιες συναθροίσεις, ο οποίος επιβάλλει φυλάκιση μέχρι 2 χρόνια για όσους διοργανώνουν συγκεντρώσεις (συλλαλητήρια) από τις οποίες προκαλούνται βλάβες κατά της σωματικής ακεραιότητας της ζωής και της ιδιοκτησίας του πληθυσμού.

 

Και όμως παρά τις απαγορεύσεις αυτές, κατά κανόνα, προαναγγέλλονται παράνομες εκδηλώσεις, από επίσημους κομματικούς φορείς, οι οποίες καταλήγουν σε αιματηρές συμπλοκές με αστυνομικούς ή αντιφρονούντες πολίτες.

 

Εάν μάλιστα κατηγορηθούν, ως υποκινητές αυτών των επεισοδίων κομματικές ή προσκείμενες σε κόμματα ή εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις, τότε οι διοργανωτές τους επικαλούνται το συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι, το οποίο οι ίδιοι καταρρακώνουν, εξομοιώνοντας τις αναίτιες βιαιοπραγίες, με τα προστατευόμενα από το Σύνταγμα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα! Και το χειρότερο: εξισώνοντας αδιάντροπα και βλακωδέστατα την υπαίτια διασπορά του Covid-19 με τα προστατευόμενα από το Σύνταγμα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα!

 

2.   Κατά κανόνα τα ογκωδέστατα πολυάριθμα, σε μετέχοντες κορωνο-γλέντια ή μυστικά κωρονο-πάρτυ, συχνά έχουν την άμεση ή έμμεση κάλυψη από τους επίσημους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δημοτικούς ή Περιφερειακούς άρχοντες). Όπως εντελώς πρόσφατα από εκπροσώπους των δήμων Πατρέων ή Ξάνθης, οι οποίοι περιφρονώντας το πρωταρχικό αγαθό της δημόσιας υγείας δίνουν άφεση αμαρτιών σε γλεντοκόπους-δυναμίτες για την εξάπλωση του Covid-19!

 

Με τον τρόπο αυτό αρκετοί αιρετοί εκπρόσωποι με την ψήφο του ελληνικού λαού, ο οποίος στενάζει από την αναισχυντία των χαζοχαρούμενων φορέων και διασπορέων του κορωνοϊού, αυτοί λοιπόν οι κύριοι, χάριν της προστατευόμενης μειοψηφίας των άσωτων υιών της ελληνικής κοινωνίας, περιφρονούν το σύνολο σχεδόν του ελληνικού πληθυσμού, που με χίλιες δυο οικονομικές και ψυχολογικές θυσίες σηκώνουν το βαρύ σταυρό προς τον Γολγοθά της πανδημίας.

 

Έτσι λοιπόν, από την μία τα παράνομα και μεταδοτικά των επιδημιών συλλαλητήρια και από την άλλη τα επίσης παράνομα, προκλητικά και αηδέστατα κορωνο-γλέντια και κορωνο-πάρτυ, με την άμεση ή έμμεση συγκατάθεση, ανοχή ή φραστική και μόνον εναντίωση της Πολιτείας, καθιστούν τη μειοψηφία του 5% των πρωταγωνιστών της κορωναϊκής δοκιμασίας σε πραγματικούς τυράννους του 95% του νομιμόφρονα ελληνικού πληθυσμού στον οποίο περιλαμβάνονται:

 

–       Χιλιάδες βιοπαλαιστές, ντελιβεράδες, παρτ τάιμ εργαζόμενοι, νυχτοφύλακες και αμέτρητες χιλιάδες ξενοδουλεύτρες.

–       Χιλιάδες γιατροί, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, όργανα της τάξης, έκθετοι στον κίνδυνο μετάδοσης της νόσου.

–       Αιχμαλωτισμένοι στα σπίτια τους αμέτρητοι απολυμένοι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, που υποσιτίζονται με χαρτζιλίκια πείνας.

–       Χιλιάδες μικρομεσαίοι, επαγγελματίες, που τρώγουν τα έτοιμα από το υστέρημά τους και θρηνούν τη μοίρα τους πίσω από τα λουκέτα των φαλιρισμένων επιχειρήσεων.

 

Στον αντίποδα αυτού του στενάζοντος πληθυσμού του 95% των Ελλήνων, εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι, με τις ήδη κουτσουρεμένες από τα Μνημόνια συντάξεις τους και αυτοί νομιμόφρονες και δεκτικοί των αποδοχών πείνας παρακολουθούν αηδιασμένοι την ατιμωρησία των χαϊδεμένων παιδιών, μπαχαλάκηδων και άλλων προνομιούχων του 5% του πληθυσμού μας, που κατατυραννεί το 95% των νομιμόφρονων Ελλήνων.

 

Πίσω από όλους αυτούς ένα πολυμελές βουλευτικό σώμα και ένα πολυμελέστερο σώμα των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κρατικής νομενκλατούρας, από όλες σχεδόν τις παρατάξεις και με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν φαίνεται να θρηνεί ιδιαιτέρως τη δοκιμασία του 95%, προφανώς καλυπτόμενο από τον εθιμικό κανόνα της συντεχνιακής συνύπαρξης των κυβερνητικών με τους αντιπολιτευόμενους.

 

Πέτρος Μακρής (in.gr)

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 

 

 
   

   
   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....