Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

   

 

"Kουλου-βάχατα"

Σχόλια για τα πάντα (εδώ γράφουν όλοι) ……. Η φράση “Κουλου – βάχατα” προέρχεται από την αντίστοιχη αραβική «κούλου ουάχαντ» που σημαίνει «όλα μαζί ένα».

 

 

 

00:01 - 27/09/16

Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το Μέγαρο Μαξίμου, θέμα ημερών είναι πλέον ο ανασχηματισμός ……. Αν και εμείς θυμίζουμε ότι ο περιβόητος αυτός ανασχηματισμός γίνεται από τον περασμένο Μάιο. Είτε έτσι είτε αλλιώς εμείς θα περιμένουμε να δούμε,  επαναλαμβάνοντας και σήμερα ότι το ζητούμενο δεν είναι να γίνει ανασχηματισμός, αλλά αυτός να είναι και ουσιαστικός. Να βγουν τα πρόσωπα που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα και αν γίνεται να μπουν στο κυβερνητικό σχήμα τεχνοκράτες. Το να έχουμε μια από τα ίδια, με απλές μετακινήσεις (όπως μάλλον θα συμβεί και πάλι) δεν έχει κανένα νόημα.

 
 

Έτσι χάνονται τα λεφτά του ελληνικού λαού

Και χωρίς προσωπικά να μας εκπλήσσει, στην τελευταία υπόθεση της Τράπεζας Αττικής είδαμε πώς χάνονται όλα αυτά τα χρόνια τα χρήματα του ελληνικού λαού, στην προκειμένη περίπτωση των μηχανικών. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, το ΤΣΜΕΔΕ από το 1997 μέχρι σήμερα έχει επενδύσεις στην Attica Bank περίπου 900εκ με 1δις ευρώ. Ποιά είναι η τρέχουσα αξία της θέσης; Περίπου 49εκ ευρώ. Και μην ακούμε την ανοησία ότι το ΤΣΜΕΔΕ θα ζητήσει ευθύνες γιατί δε γνώριζε. Όταν διαχειρίζεσαι τα λεφτά ενός ταμείου, οφείλεις να έχεις και τους ανάλογους συμβούλους κτλ ……. Και ανάμεσα σε άλλα, να θυμίσουμε ότι επικεφαλής του ταμείου των μηχανικών ήταν και επικεφαλής της τράπεζας.

 
 

Τράπεζα Αττικής

Και επειδή η όλη συζήτηση για την Τράπεζα Αττικής συνεχίζεται να πούμε και κάτι ….. Ότι απαράδεκτη η κυβέρνηση με όλα αυτά που έχει κάνει με το απίστευτο σκάνδαλο της “Kalogritsas Family

Αλλά πρέπει πάντα να είμαστε δίκαιοι ….. Δε φταίει ο Σύριζα για τα πάντα …

 
 

Λεβέντης

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ακούσαμε την καταγγελία του κ. Λεβέντη ότι συγκεκριμένο στέλεχος εταιρείας δημοσκοπήσεων ζήτησε 10.000 ευρώ για να δώσει στην Ένωση Κεντρώων ένα 8%. Εμείς ένα πράγμα περιμένουμε. Τον εισαγγελέα να φωνάξει τον κ. Λεβέντη, να ζητήσει τα στοιχεία του εν λόγω προσώπου και της εταιρείας και να υπάρξουν οι ανάλογες κινήσεις της δικαιοσύνης.

 
 

Απίστευτα εκτεθειμένη …

Τώρα τι να πούμε για την περιβόητη ιστορία Καλογρίτσα; … Η κυβέρνηση κατάφερε να βάλει αυτογκόλ και κακά τα ψέματα είναι απίστευτα εκτεθειμένη, με την όλη διαδικασία των τραπεζών να της γυρίζει μπούμερανγκ. Μάλιστα, ο πλέον εκτεθειμένος είναι ο κ. Παππάς, ο οποίος όπως μαθαίνουμε έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών μέσα στο Σύριζα …….. Αρκετοί είναι αυτοί που κατηγορούν τον κ. Παππά ότι εξαιτίας των χειρισμών του ο Σύριζα δέχθηκε ανούσια ένα πολύ μεγάλο πλήγμα.

 
 

Η λίστα της Πειραιώς

Τα παρακάτω έγραφε ο «Βηματοδότης» … Φήμες σκοτεινές και δηλητηριώδεις διαδίδονται τις τελευταίες ημέρες για τους πιθανούς νέους μπανκέρηδες που θα αναλάβουν τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς. Με προφανή σκοπό είτε να εκθέσουν είτε να «κάψουν» πρόσωπα. Η αλήθεια είναι ότι η λίστα των υποψηφίων προσεγγίζει τους 15 και ανάμεσά τους είναι και Ελληνες και ξένοι. Οχι κατ' ανάγκην γνωστοί στο πανελλήνιο. Το παιχνίδι είναι μεγάλο, η υπόθεση κρίσιμη και το έργο σπουδαίο. Γι' αυτό υπομονή. Οι εκπλήξεις είναι μπροστά...

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

 © 2015 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....