Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

   

 

"Kουλου-βάχατα"

Σχόλια για τα πάντα (εδώ γράφουν όλοι) ……. Η φράση “Κουλου – βάχατα” προέρχεται από την αντίστοιχη αραβική «κούλου ουάχαντ» που σημαίνει «όλα μαζί ένα».

 

 

 

00:01 - 30/09/16

Για πρώτη φορά εντολή για μυστική δημοσκόπηση

Θα ξεκινήσουμε με μια ενδιαφέρουσα πληροφορία, την οποία ο κάθε ένας την αξιολογεί όπως θέλει. Για πρώτη φορά λοιπόν τους τελευταίους μήνες ένα από τα δυο πρώτα κόμματα (δηλαδή Σύριζα, ΝΔ) φέρεται να έχει δώσει σε συγκεκριμένη εταιρεία εντολή για μυστική πανελλαδική δημοσκόπηση. Και όπως είναι λογικό, αυτή η εξέλιξη αναζωπυρώνει τα σενάρια για πρόωρες εκλογές, εν μέσω ενός ομολογουμένως περίεργου σκηνικού στη χώρα. Εμείς πάντως θα γίνουμε βαρετοί και θα μείνουμε σταθερή στην άποψη μας, ότι δε βλέπουμε άμεσα πρόωρες εκλογές ….

 
 

Ερντογάν

Τώρα όσον αφορά την πιθανόν ιστορική (με λίγη υπερβολή) δήλωση Ερντογάν και την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λοζάνης, εμείς θα επαναλάβουμε αυτό το οποίο γράφουμε εδώ και τουλάχιστον 3-4 χρόνια. Ότι ο κ. Ερντογάν είναι απίστευτα επικίνδυνος για τη χώρα του (την οποία στο τέλος θα διαλύσει, όπως ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει), την ευρύτερη περιοχή (βλέπουμε τι γίνεται – έχει μεγάλες ευθύνες η Τουρκία) και φυσικά την Ελλάδα.  Δε θέλουμε να κινδυνολογήσουμε (φυσικά και οι συντριπτικές πιθανότητες είναι να μην συμβεί τίποτα), αλλά αυτά τα ζητήματα θέλουν εξαιρετικά μεγάλη προσοχή.

Και να πούμε και το καρφί μας. Βλέποντας τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια (οικονομική κρίση – μεταναστευτικό κτλ) …. Θα λέγαμε πάλι καλά που βρισκόμαστε στην Ε.Ε. και ειδικά την ευρωζώνη.

 
 

Τσίπρας – Μητσοτάκης … Για ακόμη μια φορά 2

Πάντως σχολιάζοντας την τελευταία «κόντρα» στη βουλή μεταξύ Τσίπρα – Μητσοτάκη (για την παιδεία κτλ), θα λέγαμε ότι για ακόμη μια φορά νικητής και μάλιστα με διαφορά, ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ. Μπορεί θεωρητικά το δυνατό σημείο του πρωθυπουργού να είναι οι επικοινωνιακές του ικανότητες (αυτά μας έφαγαν), αλλά τόσο στην ουσία των όσων λένε, αλλά ακόμη και στη ροή του λόγου, ο κ. Μητσοτάκης είναι αρκετά καλύτερος του πρωθυπουργός, ο οποίος σε ένα βαθμό λογικό, εμφανίζεται αρκετά κουρασμένος.

 
 

Έρχεται ρύθμιση στην εφορία

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε χθες υψηλόβαθμο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ, αρκετά σύντομα έρχεται μια νέα σημαντική ρύθμιση για τα χρέη στην εφορία. Και στην παρατήρηση μας κατά πόσο αυτό θα επιτραπεί από τους θεσμούς, η απάντηση ήταν ότι δε θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα. Ο καιρός θα δείξει θα σχολιάσουμε εμείς ….

 
 

Παπάς ήταν ο παππούς του Κουτσούμπα!

Όπως σχολιάστηκε χθες στα Παραπολιτικά …. τις αναφορές Φίλη σχολίασε ο γενικός γραμματέας του Κ.Κ.Ε. Δημήτρης Κουτσούμπας, θυμίζοντας κατά την ομιλία του στη Βουλή ότι "ο παππούς μου, ο παπά Δημήτρης Κουτσούμπας, του οποίου έχω και το όνομα, εκτελέστηκε το 1944 από τους Γερμανούς κακακτητές για τη συμμετοχή του, ως υπεύθυνος της Εθνικής Αλληλεγγύης στην επαρχία Δομοκού, στα χωριά που ήταν εκεί και ως μέλος του ΕΑΜ". 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

 © 2015 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....