Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

Για αυτό θα έπρεπε ο κόσμος να βρίζει τον Α. Τσίπρα και το Σύριζα

00:01 - 02/06/16

 

Σχεδόν καθημερινά ακούμε κόσμο να βρίζει το Σύριζα και τον Α. Τσίπρα. Πολλοί από τους οποίους τον είχαν στηρίξει τόσο στις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις, όπως και στο αστείο δημοψήφισμα πριν από περίπου ένα χρόνο.

 

Προσωπικά τίποτα δε μας κάνει εντύπωση, έχοντας προειδοποιήσει για αυτά που θα συνέβαιναν και πάνω από όλα έχοντας προειδοποιήσει ότι η «αντιμνημονιακή φούσκα» θα οδηγούσε σε αύξηση του λογαριασμού.   

Αυτό όμως που μας πειράζει είναι ότι έχει περάσει τόσος καιρός και αρκετός κόσμος εξακολουθεί να βλέπει τα πράγματα λάθος. Βρίζουν τον Α. Τσίπρα γιατί λέει ότι συνθηκολόγησε με τους κακούς ξένους. Oι οποίοι μας ζηλεύουν και θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας!!!! Να μας αρπάξουν τον περιβόητο πλούτο μας.

Εμείς απλώς σημειώνουμε δύο πράγματα.  

Α: Ότι τις τελευταίες δεκαετίες, η πλειοψηφία των ξένων που επένδυσαν  στη χώρα μας, έχασαν τα χρήματα τους και έφυγαν άρον – άρον από τη χώρα! Μάλιστα, μερικοί έφθασαν μέχρι και στο σημείο να αναγκαστούν να πληρώσουν για να φύγουν από τη χώρα μας.

Β: Ότι σε πολλές από τις τελευταίες ιδιωτικοποιήσεις (και μικρές πωλήσεις ακινήτων) δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας υποψήφιος ξένος επενδυτής. Και στις περισσότερες από τις λίγες ιδιωτικοποιήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία 6 χρόνια, οι επενδυτές ήταν έλληνες ή βρίσκονταν έλληνες πίσω από τους ξένους επενδυτές.

Ο κόσμος, λοιπόν, βρίζει τον Τσίπρα επειδή συνθηκολόγησε με τους κακούς ξένους. Αυτό όμως είναι λάθος. Θα έπρεπε να τον βρίζει γιατί όλα αυτά τα χρόνια έκανε ότι μπορούσε για να δυσκολέψει τις όποιες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες. Θα έπρεπε να βρίζει το Σύριζα για το καταστροφικό 2015 και την τεράστια ζημία που έγινε στην ελληνική οικονομία. Μια ζημία η οποία φθάνει, στο πιο συντηρητικό σενάριο, τα 20δις ευρώ, τα οποία και πληρώνει τώρα ο ελληνικός λαός.

Για αυτό λοιπόν θα έπρεπε να βρίζει ο κόσμος τον Α. Τσίπρα και την κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝ.ΕΛ. και να σταματήσει αυτή η «κομπλεξική» ηλιθιότητα με τους κακούς ξένους, οι οποίοι μας ζήλευαν εδώ και τόσο πολλά χρόνια και τώρα βρήκαν την ευκαιρία να μας καταστρέψουν. Ας σταματήσουμε αυτήν την ανοησία, να στρώσουμε κάτω ………  και ας δουλέψουμε για να βγει, επιτέλους, αυτή η χώρα από την κρίση.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!

 © 2015 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....