Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Επαναλαμβάνουμε ποιό είναι το μεγάλο ερώτημα;

00:01 - 25/07/17

 

 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η έξοδος στις αγορές θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου η είδηση της ημέρας και γενικά τις εβδομάδας αυτής. Και όσον αφορά το Χ.Α., εμείς θα επαναλάβουμε  ποιό είναι το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει. «Αν θα ισχύσει ο κανόνας αγόραζε στη φήμη πούλα στην είδηση». 

Αν λοιπόν δεχθούμε ότι η είδηση της εξόδου στην αγορά είναι πλέον προεξοφλημένη, σε συνδυασμό με το ότι δεν φαίνεται να έχουμε μπροστά μας άλλες θετικές ειδήσεις και με δεδομένο ότι  η αγορά βρίσκεται κοντά στα πρόσφατα υψηλά 2,5 και πλέον ετών, υπάρχει εύλογη ανησυχία μήπως έχει έλθει η ώρα να έχουμε μια λογική κατοχύρωση κερδών από το πρόσφατο ράλι.  

Προσωπικά πιστεύουμε ότι αν δεν υπάρξει κάτι συνταρακτικό στις διεθνείς αγορές, η βραχυπρόθεσμη πορεία των οποίων μας προβληματίζει (είχαμε αναφερθεί χθες), η αγορά μάλλον θα «νεκρώσει»  και θα κινηθεί τις επόμενες καλοκαιρινές εβδομάδες σε ένα στενό εύρος τιμών, με χαμηλότερους τζίρους.

Ωστόσο το ερώτημα αν θα ισχύσει ο κανόνας αγόραζε στη φήμη – πούλα στην είδηση θα απαντηθεί στο ταμπλό, επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά ότι και ένα μικρό (βραχυπρόθεσμο) γύρισμα των τιμών, όχι μόνο δε θα ήταν καταστροφή, αλλά και υγεία.

 

 

Οι πιο ενδιαφέρουσες διεθνείς μετοχές …

 

 

Και κλείνοντας με ένα δεύτερο σχόλιο από τις διεθνείς αγορές, θα λέγαμε ότι ο παρακάτω πίνακας της UBS έχει τις πιο ενδιαφέρουσες μετοχές, αφού σε αυτόν παρουσιάζονται οι 25 μετοχές με τις περισσότερες long θέσεις και παράλληλα οι 25 πιο «σορταρισμένες» μετοχές. Στην πρώτη θέση των πιο αγαπημένων μετοχών είναι η Alphabet (δηλαδή η Google). Από την άλλη πλευρά η πιο σορταρισμένη μετοχή είναι η Tesla, αν και μετοχή του περιβόητου Elon Mask δεν κάνει τη χάρη των επενδυτών που ποντάρουν στην πτώση της, με τη μετοχή της Tesla να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.  

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....