Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

Πολλοστές αποτυχημένες διασπάσεις των 570 – 590 μονάδων δεν είναι καλό…

00:01 - 05/08/16

 

Στις 556,62 μονάδες, με κέρδη 0,91% έκλεισε χθες ο ΓΔ του Χ.Α., με φόντο και το σχετικά καλό κλίμα στις διεθνείς αγορές. Με αυξημένες πιθανότητες και παράλληλα ελπίζοντας η αντίδραση να συνεχιστεί, η αγορά θα μπορούσε και πάλι, για ακόμη μια φορά τον τελευταίο καιρό, τις σημαντικές αντιστάσεις στα επίπεδα των 570 – 590 μονάδων.

 

Αν και σίγουρα είναι ακόμη πρόωρο, μια νέα αποτυχημένη προσπάθεια διάσπασης αυτών των αντιστάσεων (είχαμε ήδη 3 αποτυχημένες προσπάθειες τις τελευταίες εβδομάδες) δεν θα ήταν καλό νέο. Διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες και συνεχή γυρίσματα, στο τέλος υπάρχει κίνδυνος να οδηγήσουν την αγορά αισθητά χαμηλότερα, τουλάχιστον μέχρι τις στηρίξεις στα επίπεδα των 520 – 530 μονάδων. Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη και την επιβαρυμένη διαγραμματική εικόνα του FTSE 25 και του τραπεζικού δείκτη, η ανησυχία για ακόμη μια αποτυχημένη προσπάθεια διάσπασης των 570 – 590 μονάδων, θα αύξανε την ανησυχία μας για τη βραχυπρόθεσμη – μεσοπρόθεσμη πορεία της αγοράς.  

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!

 © 2015 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....