Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες συνεδριάσεις για τον FTSE 25 και τον Τραπεζικό Δείκτη

00:01 - 12/10/16

 

Μετά από καιρό ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτάνε οι συνεδριάσεις στο Χ.Α., με μια συγκρατημένη αισιοδοξία (αν και σίγουρα δε χρειάζονται υπερβολές) ότι κάτι καλύτερο μπορεί να συμβεί. ‘Έτσι στο σημερινό σχόλιο θα αναφερθούμε και πάλι στον τραπεζικό δείκτη (είχαμε σχόλιο τη Δευτέρα), όσο και τον FTSE 25, με τη διαγραμματική εικόνα και των δύο δεικτών να παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και να αφήνει ανοιχτό το ανοδικό σενάριο (όσο έκπληξη φαντάζει αυτό για το Χ.Α.).

 

Και φυσικά με την πορεία των δύο δεικτών συνδέεται η «μάχη» του ΓΔ να διασπάσει τις εξαιρετικά ισχυρές αντιστάσεις στα επίπεδα των 590 -  600 μονάδων …..

FTSE 25 ….

Στα του FTSE 25 και με βάση την παραμονή υψηλότερα των 1.540 – 1.550 μονάδων, το μεγάλο στοίχημα από εδώ και πέρα είναι οι αντιστάσεις στα επίπεδα των 1.575 – 1.580 μονάδων (χθεσινό υψηλό ημέρας 1.578,78 μονάδες). Αξίζει να τονίσουμε ότι δε μιλάμε για απλές αντιστάσεις, αλλά για αντιστάσεις που έχουν σχέση με τη μακροπρόθεσμη τάση του δείκτη και κατ’ επέκταση της αγοράς, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η διάσπαση αυτών των επιπέδων αποκτάει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σε περίπτωση διάσπασης αυτών των αντιστάσεων, ο επόμενος στόχος (ο οποίος δεν αποκλείεται να προσεγγιστεί και βίαια) θα τεθεί στα επίπεδα των 1.710 – 1.720 μονάδων, δηλαδή περίπου 9% υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα.

Τραπεζικός Δείκτης ….

Στα του τραπεζικού δείκτη και σε συνέχεια των όσων γράφαμε τη Δευτέρα, το μεγάλο στοίχημα από εδώ και πέρα είναι η παραμονή υψηλότερα των 650 – 660 μονάδων (κλείσιμο χθες στις 688,37 μονάδες, -0,64%), κάτι το οποίο θα σημάνει την οριστική διάσπαση αυτών των επιπέδων.

Όπως είχαμε σχολιάσει και την Παρασκευή, μια τέτοια διάσπαση θα ήταν μια ουσιαστική θετική είδηση μετά από αρκετό καιρό, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της μέχρι τώρα αρνητικής – τεχνικής - εικόνας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτήν την περίπτωση ο στόχος θα τεθεί στα επίπεδα των 735 – 740 μονάδων (περίπου 7-8% υψηλότερα).

Εφόσον μιλάμε για αυτό το θετικό σενάριο …. απλά θυμίζουμε ότι σε εκείνα τα επίπεδα θα δοθεί μια νέα μάχη για διάσπαση, με επόμενο στόχο τις αντιστάσεις στα επίπεδα των 820 – 840 μονάδων και προοπτικές το ράλι να είναι ακόμη μεγαλύτερο ….

Και όπως είχαμε γράψει “η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία” ….

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!

 © 2015 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....