Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Για πρώτη φορά αν οδηγηθούμε σε αδιέξοδο …. Oι ξένοι θα έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη …

00:01 - 13/12/16

 

 

Χωρίς καμία αμφιβολία η κάθε περίοδος είναι διαφορετική. Και μπορεί να καταλάβουμε όταν επί κυβέρνησης Σαμαράς, το 2014, οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο. Υπήρχε πλήθος ανοιχτών ζητημάτων ενώ ήταν φανερό ότι έρχονταν από πίσω ο αντιμνημονιακός τότε Σύριζα, με γνωστά τα όσα έγιναν το πρώτο εξάμηνο του 2015……

Το σήμερα όμως είναι διαφορετικό! Και θα λέγαμε ότι αυτή τη φορά θα είναι απαράδεκτο οι διαπραγματεύσεις να οδηγηθούν σε αδιέξοδο με κίνδυνο η χώρα να μπει σε νέες περιπέτειες. Θα είναι η πρώτη φορά που πιστεύουμε ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη για το αδιέξοδο θα έχουν οι δανειστές και όχι μια ελληνική κυβέρνηση.

Και προσοχή δεν το λέμε αυτό για να κάνουμε αβάντα στην ελληνική κυβέρνηση. Τα όσα έχουμε γράψει τα τελευταία δύο χρόνια για την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου είναι γνωστά …..

Αλλά ασχέτως των σφαλμάτων που έχουμε κάνει ως χώρα όλα αυτά τα χρόνια, τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει. Το σύνολο της βουλής είναι υπέρ του μνημονίου και μετά τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός, πρέπει πλέον και οι ξένοι να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους. Όχι για να μας χαϊδέψουν !!!! Αλλά γιατί πλέον η περαιτέρω επιβολή φόρων θα έχει τα ακριβώς αντίστροφα αποτελέσματα. Και πιθανόν ένας νέο κύκλος αβεβαιότητας θα οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο, με κίνδυνο να ανοίξει και πάλι η συζήτηση για το GREXIT και με μεγάλες πιθανότητες ενός ατυχήματος. Ένα ελληνικό ατύχημα το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλες περιπέτειες ολόκληρη την ευρωζώνη – Ευρώπη.

Και παρά τα αρκετά λάθη που έχουν κάνει στο σχεδιασμό του προγράμματος, δεν πιστεύουμε ότι οι ξένοι είναι τόσο παράλογοι και ότι θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα σε αδιέξοδο. Ούτε ασπαζόμαστε τις θεωρίες συνομωσίας ότι η παρέα του Σόιμπλε θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ. Και για αυτό πιστεύουμε ότι στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα υπάρξει συμφωνία, έστω και με αστερίσκους, κόφτες κτλ …..

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2015 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....