Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

FTSE 25: Μάχη και εδώ με ισχυρές αντιστάσεις …

00:01 - 18/10/16

 

Αρκετά ενδιαφέρουσες οι τελευταίες συνεδριάσεις για την αγορά και για το δείκτη FTSE 25, ο οποίος χθες έκλεισε στις 1.551,47 μονάδες, -0,68%. Στα πλαίσια και των όσων είχαμε γράψει για το ΓΔ και τη μεγάλη «μάχη» του δείκτη με τις εξαιρετικά σημαντικές αντιστάσεις στις 590 – 600 μονάδων, ενδιαφέρουσα είναι η εικόνα και για τον FTSE  25.

 

Αρχικά να σταθούμε στο ότι ο δείκτης, μετά την πτώση της προηγούμενης Πέμπτης, είχε βρεθεί στα όρια των ισχυρών στηρίξεων των 1.510 – 1.520 μονάδων, στηρίξεις στις οποίες αντέδρασε την Παρασκευή, κλείνοντας με κέρδη περίπου 2,5% στις 1.562 μονάδες.

Πλέον ο στόχος είναι διπλός, η παραμονή υψηλότερα των 1.545 – 1.550 μονάδων (πολύ σημαντικά επίπεδα – έκλεισε χθες στις 1.551 μονάδες) και με βάση αυτήν την παραμονή να έχουμε τη διάσπαση των 1.570 – 1.575 μονάδων (σημαντικής σημασίας αντιστάσεις) ….. Μια τέτοια κίνηση θα είχε μεγάλη σημασία για την αγορά, αφού θα μιλούσαμε για ουσιαστική βελτίωση της μακροπρόθεσμης τάσης. Όπως είναι λογικό, αυτή η κίνηση του δείκτη συνδέεται με την κίνηση του ΓΔ υψηλότερα των 600 μονάδων…..  

Με τέτοιους τζίρους πολύ δύσκολες τόσο σημαντικές διασπάσεις….

Βέβαια κάπου εδώ δε μπορούμε να μην κάνουμε και ένα σχόλιο για τη συναλλακτική δραστηριότητα της αγοράς. Δεδομένης της σπουδαιότητας αυτών των αντιστάσεων, η διάσπαση τους απαιτεί μια σημαντική αύξηση του τζίρου. Θα ήταν έκπληξη και κάτι περισσότερο, αν είχαμε διάσπαση αυτών των αντιστάσεων με τζίρους 30-35εκ ευρώ, πόσο μάλλον τα 27εκ ευρώ που είχαμε χθες. Κατά την άποψη μας για μια τέτοια κίνηση χρειάζεται ένας τζίρος τουλάχιστον 50εκ ευρώ.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2015 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....