Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Τραπεζικός Δείκτης: Συνεχίζει να κινείται στα όρια των καθοριστικών 650 – 660 μονάδων….

00:01 - 26/10/16

 

Χθες είχαμε αναφερθεί στον FTSE 25 σήμερα θα αναφερθούμε στον τραπεζικό δείκτη, όπου και εδώ (παρά τους εντυπωσιακά χαμηλούς τζίρους), η κατάσταση, από άποψης τεχνικής ανάλυσης, είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

 

Αρχικά κρατάμε την πρόσφατη αποτυχία του δείκτη να διαφύγει από τα πολύ ισχυρά επίπεδα των 650 – 660 μονάδων, στα όρια των όποιων και πάλι βρίσκεται ο δείκτης (έκλεισε χθες στις 654,31 μονάδες, -1,83%). Όπως χαρακτηριστικά είχαμε γράψει, οριστική σταθεροποίηση του δείκτη υψηλότερα των εν λόγω επιπέδων θα θεωρηθεί υπέρβαση, βάζοντας τις τραπεζικές μετοχές σε έναν νέο κύκλο ανόδου (φυσικά αυτό θα επηρέαζε και τη συνολική πορεία της αγοράς), συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της μέχρι τώρα αρνητικής – τεχνικής – εικόνας του τραπεζικού κλάδου.

Θυμίζουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση ο στόχος θα τεθεί στα επίπεδα των 735 – 740 μονάδων, με πιθανότητες μάλιστα αυτή η άνοδος (περίπου 12%) να γίνει και σχετικά βίαια !!!!!

Εφόσον μιλάμε για το θετικό αυτό σενάριο (προσωπικά βραχυπρόθεσμα βλέπουμε το σενάριο της παλινδρόμησης κοντά στα τρέχοντα επίπεδα ως το πιθανότερο σενάριο) …. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε εκείνα τα επίπεδα θα δοθεί μια νέα μάχη, με επόμενο στόχο στην περίπτωση διάσπασης τους τις αντιστάσεις στα επίπεδα των 820 – 840 μονάδων και προοπτικές το ράλι να είναι ακόμη μεγαλύτερο (όπως είχαμε γράψει σε πρόσφατα σχόλια μας, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)….

Τώρα στο σενάριο της απώλειας των 650 – 660 μονάδων, όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα γύρισμα των τραπεζών μέχρι τις ισχυρές στηρίξεις στις 610 – 620 μονάδες … Αυτές οι στηρίξεις σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να χαθούν, αφού τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικά πολύ δύσκολα.  

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2015 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....