Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Μεγάλη η σημασία των 740 - 760 μονάδων ….

00:01 - 27/10/15

 

Όπως είχε αναφερθεί και σε ένα πρόσφατο σχόλιο της στήλης μας, οι καθοριστικές αντιστάσεις των 740 – 760 μονάδων είναι ο επόμενος στόχος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σημασία αυτών των επιπέδων είναι τεράστια, από όλα τα χρονικά διαγράμματα (τάσεις) του ΓΔ, τόσο από το ημερήσιο, όσο και το εβδομαδιαίο και το μηνιαίο διάγραμμα.

 

Εξακολουθούμε λοιπόν, να πιστεύουμε ότι η αγορά θα κινηθεί προς αυτά τα επίπεδα και μετά θα αρχίσει μια παλινδρόμηση (αυξημένο volatility) πέριξ αυτών των επιπέδων, με την αγορά να περιμένει να δει τις οικονομικές-πολιτικές αξιολογήσεις (κλειδί οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και η ανακεφαλαιοποίηση) και ανάλογα ή να κάνει τη μεγάλη διάσπαση (το πρώτο μεγάλο βήμα για να γυρίσει η μακροπρόθεσμη τάση σε θετική, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα) ή να γυρίσει τουλάχιστον μέχρι τις ισχυρές στηρίξεις στα επίπεδα των 660 – 680 μονάδων.

Ημερήσιο διάγραμμα

 

Εβδομαδιαίο διάγραμμα

 

Μηνιαίο διάγραμμα

 

 

Το GREXIΤ δεν έχει απομακρυνθεί τόσο πολύ όσο πιστεύουν αρκετοί

 

 

Θα κλείσουμε με ένα σύντομο σχόλιο, προειδοποίηση, για τους κινδύνους που υπάρχουν, με φόντο τα όσα συμβαίνουν και πάλι στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες και την εικόνα διάλυσης που εμφανίζει η κυβέρνηση. Ότι ο κίνδυνος του GREXIT δεν έχει απομακρυνθεί τόσο πολύ όσο πιστεύουν αρκετοί. Για την ακρίβεια ο κίνδυνος ενός ατυχήματος μέσα στους επόμενους μήνες και το 2016 είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο σχεδόν όλοι πιστεύουν. Και το χειρότερο είναι άλλο. Προσωπικά κρατάμε μεγάλες επιφυλάξεις αν αυτό έχει γίνει αντιληπτό από την κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝ.ΕΛ και τον Α. Τσίπρα.

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!

 © 2015 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....