Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

   

 

Λεωφόρος Αθηνών +

Καθημερινά Σχόλια για τo ελληνικό χρηματιστήριο και τις αγορές...

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

-

 

 
 

00:01 - 12/06/18

 

«Βάλτωμα»

Αν και το χθεσινό -1,14% είναι σε μεγάλο βαθμό εσφαλμένο (λόγω τεχνικής αδυναμίας του συστήματος, από τις αλλαγές των δεικτών, με αφαίρεση της FF), σε σχέση με τα όσα γράφουμε τον τελευταίο καιρό, αυτό που περιγράφει την κατάσταση θα λέγαμε πως είναι η φράση «το απόλυτο βάλτωμα». Ή αλλιώς η πλήρης απροθυμία των αγοραστών να αναλάβουν ρίσκο. Και αυτό παρατηρήθηκε και χθες, με το πραγματικό πρόσημο του ΓΔ για την ημέρα να είναι περίπου -0,9% και κυρίως αυτό που στεκόμαστε εμείς είναι πως ο τζίρος ήταν σημαντικά μειωμένος, ο καθαρός στα 30εκ ευρώ.

 

Και η ζωή συνεχίζεται θα λέγαμε, με μεγάλη ανησυχία από το γεγονός ότι ο δείκτης παραμένει χαμηλότερα των 780 μονάδων, με αγωνία ανά πάσα στιγμή μήπως κινδυνεύσουν να χαθούν οι στηρίξεις στα επίπεδα των 750 μονάδων, με τα πράγματα σε αυτό το σενάριο να αρχίσουν να περιπλέκονται (μιλάμε πλέον για κίνδυνο αναστροφής της θετικής μακροπρόθεσμης τάσης).

 

 
 
 

Alpha Bank  

Στα 1,844 ευρώ (-0,86%) έκλεισε χθες η μετοχή της Alpha Bank, με την εικόνα να είναι και πάλι άκρως ανησυχητική, αφού κινδυνεύουν οι στηρίξεις στα τρέχοντα επίπεδα των 1,845 – 1,855 ευρώ, στηρίξεις η απώλεια των οποίων, με ευκολία μπορεί να στείλει τη μετοχή στις επόμενες στηρίξεις στα 1,69 ή και 1,65 – 1,655 ευρώ. Και σε αυτό το σενάριο και με τη διαγραμματική εικόνα να έχει επιδεινωθεί, κανείς δε μπορεί να αποκλείσει ότι η πτώση θα συνεχιστεί ακόμη χαμηλότερα, μέχρι για παράδειγμα τις στηρίξεις στα επίπεδα των 1,45 – 1,46 ευρώ. Τώρα με βάση την παραμονή υψηλότερα των 1,845 – 1,855 ευρώ, ο στόχος είναι μια ισχυρή αντίδραση και επιστροφή της μετοχής υψηλότερα των ισχυρών αντιστάσεων των 1,96 – 1,97 ευρώ, μια επιστροφή σημαντική για να μιλήσουμε για ουσιαστική βελτίωση της διαγραμματικής εικόνας.

 

 
 
 
 

Είναι άλλες δύο ΑΧΕ…

Τώρα λόγω της γνωστής υπόθεσης της Folli - Follie και πέραν των προβλημάτων στην Άτλας Χρηματιστηριακή (που σε ένα βαθμό το πρόβλημα έχει να κάνει με το Follie, αν και την ίδια ώρα ακούγονται πάρα πολλά για πιθανούς άλλους λόγους της προσωρινής αναστολής), οι πληροφορίες αναφέρουνε πως μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν ακόμη δύο χρηματιστηριακές, μια μικρή και μια ιδιωτική – πολύ μεγάλη. Και στην μεγάλη είχαμε αναφερθεί από την πρώτη στιγμή, αφού όπως είχαμε γράψει μαζικά η χρηματιστηριακή είχε σπρώξει τους πελάτες της (έχει και για ίδιο λογαριασμό μεγάλη θέση) στη μετοχή της Folli – Follie. Και όπως είχαμε γράψει, ένας  από τους βασικούς μετόχους της χρηματιστηριακής διατηρούσε προσωπικές σχέσεις με την οικογένεια Κουτσολιούτσου. Και όλα δείχνουν πως αυτή η ιστορία της Folli – Follie έχει κάνει τεράστια ζημία στην ήδη άρρωστη και τραυματισμένη ελληνική χρηματιστηριακή αγορά. Και εμείς απλώς θυμίζουμε πως η εικόνα του χρηματιστηρίου συνολικά, από τη ημέρα που ξέσπασε η κρίση είναι πλήρως απογοητευτική.

 
 
 

Lamda Development

Σε ένα σύντομο σχόλιο τώρα για την ΛΑΜΔΑ, με την άποψη μας ως γνωστών κατά τους τελευταίους μήνες να είναι θετική (ενόψει του project του ελληνικού που θα ξεκινήσει μέσα στο 2019, είμαστε σίγουροι για αυτό), αν υπάρχει ένας στόχος βραχυπρόθεσμα για τη μετοχή αυτός είναι να μείνει υψηλότερα των 6,15 - 6,25 ευρώ (κλείσιμο χθες στα 6,16 ευρώ, -2,22%) και με βάση αυτήν την παραμονή, να επιχειρήσει να προσεγγίσει και να διασπάσει τις ισχυρές αντιστάσεις στα επίπεδα των 6,45 – 6,55 ευρώ. Και μετά από μια τέτοια διάσπαση θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για πλήρη αναστροφή της τάσης της μετοχής. Τώρα από την άλλη πλευρά, με τη μιζέρια στο Χ.Α. να συνεχίζεται και πέραν των προαναφερθέντων στηρίξεων στα 6,45 – 6,55 ευρώ, το πλέον κρίσιμο είναι να μείνει η μετοχή υψηλότερα των 5,90 – 5,95 ευρώ, μακροπρόθεσμες στηρίξεις μεγάλης σημασίας για την πορεία της μετοχής.  

 

 
 
 

Αλλαγή στους Δείκτες

Και με αφορμή και την τεχνική δυσλειτουργία που υπήρχε χθες στο Χ.Α. με το πρόσημο του ΓΔ, θυμίζουμε (παραθέτοντας την ανακοίνωση του Χ.Α.) τις βασικές αλλαγές που έγιναν στους δείκτες, αποτέλεσμα της διαγραφής της μετοχής της FF από όλους τους δείκτες που βρίσκονταν.  

 

----------------------

 

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοινώνει τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη σύνθεση των δεικτών των αγορών του σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους Βασικούς Κανόνες Διαχείρισης και Υπολογισμού των δεικτών, αναφορικά με τη διαχείριση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας «FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε.», που τη Παρασκευή 8 Ιουνίου συμπλήρωσε 10 εργάσιμες ημέρες.

 

ΟΙ Βασικοί Κανόνες Διαχείρισης και Υπολογισμού τόσο των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α. όσο και των Δεικτών FTSE/X.A. προβλέπουν την αφαίρεση της μετοχής της εταιρείας από τη σύνθεση των δεικτών στους οποίους συμμετέχει σε μηδενική τιμή, προκειμένου η επίδραση της διαγραφής της να μπορεί να αποτυπωθεί αντιπροσωπευτικά για τους διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων και τους εκδότες προϊόντων που παρακολουθούν τους δείκτες.  

 

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες ενέργειες:

 

Ως συνέπεια της μηδενικής τιμής της μετοχής στη σύνθεση των δεικτών, η τιμή κλεισίματος του κάθε δείκτη την Παρασκευή 8 Ιουνίου, και η τιμή εκκίνησης του τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, θα διαφέρουν κατά το βάρος των μετοχών της εταιρείας στη σύνθεση του.

 

Στους δείκτες όπου απαιτείται άμεση αντικατάσταση της μετοχής (ΓΔ, ΣΑΓΔ, FTSE, FTSENTR και FTSEGTI), αυτή θα πραγματοποιηθεί μετά το κλείσιμο των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 11 Ιουνίου, προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος ενημέρωσης σχετικά με την επικείμενη αντικατάσταση.

 

Η επιλογή του αντικαταστάτη γίνεται σύμφωνα με τη μεθοδολογία των κατά περίπτωση Βασικών Κανόνων Διαχείρισης και Υπολογιασμού των δεικτών με βάση τις τιμές κλεισίματος της Παρασκευής 8 Ιουνίου.

 

Αναλυτικότερα οι αλλαγές που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στις συνθέσεις των δεικτών είναι οι ακόλουθες:

 

Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α. & Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη

 

Το βάρος των μετοχών της εταιρείας, κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης της Παρασκευής 8 Ιουνίου στη σύνθεση του δείκτη είναι 1.02%, όση και κατ' επέκταση η επίδραση του μηδενισμού της τιμής μετοχής στην τιμή εκκίνησης του δείκτη κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουνίου.

 

Αντικατάσταση από τη συνεδρίαση της Τρίτης 12 Ιουνίου, των μετοχών της εταιρείας από τις μετοχές της εταιρείας «FLEXOPACK Α.Ε.Β.Ε.Π.» με συντελεστή στάθμισης (Free Float) 28%.

 

FTSE/Χ.Α. Large Cap

 

Το βάρος των μετοχών της εταιρείας, κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης της Παρασκευής 8 Ιουνίου στη σύνθεση του δείκτη είναι 0.66%, όση και κατ' επέκταση η επίδραση του μηδενισμού της τιμής μετοχής στην τιμή εκκίνησης του δείκτη κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουνίου.

 

Αντικατάσταση από τη συνεδρίαση της Τρίτης 12 Ιουνίου, των μετοχών της εταιρείας από τις μετοχές της εταιρείας «FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» με συντελεστή στάθμισης (Free Float) 80%.

 

FTSE/X.A. Large Cap Net Total Return

 

Το βάρος των μετοχών της εταιρείας, κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης της Παρασκευής 8 Ιουνίου στη σύνθεση του δείκτη είναι 0.66%, όση και κατ' επέκταση η επίδραση του μηδενισμού της τιμής μετοχής στην τιμή εκκίνησης του δείκτη κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουνίου.

 

Αντικατάσταση από τη συνεδρίαση της Τρίτης 12 Ιουνίου, των μετοχών της εταιρείας από τις μετοχές της εταιρείας «FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» με συντελεστή στάθμισης (Free Float) 80%.

 

FTSE/X.A. Διεθνούς Δραστηριοποίησης Plus

 

Το βάρος των μετοχών της εταιρείας, κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης της Παρασκευής 8 Ιουνίου στη σύνθεση του δείκτη είναι 1.31%, όση και κατ' επέκταση η επίδραση του μηδενισμού της τιμής μετοχής στην τιμή εκκίνησης του δείκτη κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουνίου.

 

Αντικατάσταση από τη συνεδρίασης της Τρίτης 12 Ιουνίου, των μετοχών της εταιρείας από τις μετοχές της εταιρείας «FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» με συντελεστή στάθμισης (Free Float) 80%.

 

FTSE/X.A. Δείκτης Αγοράς

 

Το βάρος των μετοχών της εταιρείας, κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης της Παρασκευής 8 Ιουνίου στη σύνθεση του δείκτη είναι 0.62%, όση και κατ' επέκταση η επίδραση του μηδενισμού της τιμής μετοχής στην τιμή εκκίνησης του δείκτη κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουνίου.

 

Δεν πραγματοποιείται άμεση αντικατάσταση των μετοχών εταιρείας στη σύνθεση του δείκτη.

 

FTSE/X.A. Διεθνούς Δραστηριοποίησης

 

Το βάρος των μετοχών της εταιρείας, κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης της Παρασκευής 8 Ιουνίου στη σύνθεση του δείκτη είναι 1.29%, όση και κατ' επέκταση η επίδραση του μηδενισμού της τιμής μετοχής στην τιμή εκκίνησης του δείκτη κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουνίου.

 

Δεν πραγματοποιείται άμεση αντικατάσταση των μετοχών εταιρείας στη σύνθεση του δείκτη.

 

FTSE/X.A. Δείκτης Εμπορίου

 

Το βάρος των μετοχών της εταιρείας, κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης της Παρασκευής 8 Ιουνίου στη σύνθεση του δείκτη είναι 92.09%, όση και κατ' επέκταση η επίδραση του μηδενισμού της τιμής μετοχής στην τιμή εκκίνησης του δείκτη κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουνίου.

 

Δεν πραγματοποιείται άμεση αντικατάσταση των μετοχών εταιρείας στη σύνθεση του δείκτη.

 

FTSE/X.A. Mid Cap

 

Οι μετοχές της εταιρείας «FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη, πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Τρίτης 12 Ιουνίου, και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.» με συντελεστή στάθμισης (Free Float) 28%.

 

Δείκτης Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης Χ.Α.

 

Οι μετοχές της εταιρείας «FLEXOPACK Α.Ε.Β.Ε.Π.» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη, πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Τρίτης 12 Ιουνίου, και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «F.G. EUROPE Α.Ε.» με συντελεστή στάθμισης (Free Float) 23%.

 
 
 

 

Χρηματιστηριακό Ημερολόγιο

 

12 Ιουν 2018 16:00: ΟΤΕ Α.Ε. (ΟΤΕ) Γενική Συνέλευση, Λ. Κηφισίας 99, Μαρούσι

12 Ιουν 2018 10:00: Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΝΙΚΑΣ) Γενική Συνέλευση, 22ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής

12 Ιουν 2018 00:00: PAPERPACK Α.Β.Ε.Ε. (ΠΠΑΚ) Ημερομηνία Καταβολής Μερίσματος,

12 Ιουν 2018 12:00: ΑΦΟΙ Ι.& Β. ΛΑΔΕΝΗΣ Α.Ε."ΜΙΝΕΡΒΑ" Β. ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ (ΜΙΝ) Γενική Συνέλευση, 6o ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

12 Ιουν 2018 00:00: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ(ΕΧΑΕ) Ημερομηνία Καταβολής Μερίσματος,

12 Ιουν 2018 10:00: NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε. (ΑΛΚΑΤ) Γενική Συνέλευση, Ξενοδοχείο Holiday Inn Athens, 40,2 χλμ Αττικής Οδού, Παιανία, Αττικής

 

 

Συναλλαγές σε Πακέτα

 

11 Ιουν 2018 Stocks

Εταιρεία

Ώρα

Αριθμός χρεογράφων

Τιμή χρεογράφου

Αξία συναλλαγής

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

17:11:42

700.000

2,83

1.981.000

ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.

17:11:20

980.000

1,844

1.807.120

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

17:10:44

3.600.000

0,261

939.600

ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

13:42:08

100.000

4,3

430.000

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.

13:24:13

500.000

0,9495

474.750

ΟΤΕ Α.Ε.

12:26:05

93.821

10,36

971.985,56

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

12:18:55

1.500.000

0,2678

401.700

ΟΤΕ Α.Ε.

12:14:54

50.000

10,33

516.500

ΟΤΕ Α.Ε.

12:03:41

50.000

10,38

519.000

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

11:35:57

75.000

9,115

683.625

 
 

Γνωστοποιήσεις Συναλλαγών στο Χ.Α.

 

08/06/18

ΙΑΣΩ Α.Ε.  [ ΙΑΣΩ ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 1
   

B

8 Ιουν 2018

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Διευθ. Σύμβουλος

Σύζυγος

0,83

3.759

3.119,32

 

ΤΙΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ  [ ΤΙΤΠ ΤΙΤΚ ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 1
   

B

8 Ιουν 2018

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΛΛΟΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Αντιπρόεδρος ΔΣ

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

17,59

1.000

17.590

 

Λόγος υποβολής
A. ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ
B. ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

A/Π (Φύση της Συναλλαγής)

Α. Αγορά / Απόκτηση
Π. Πώληση / Διάθεση

Παρ. (Παρατηρήσεις)

1.     Απόκτηση, διάθεση, ανοικτή πώληση, εγγραφή ή ανταλλαγή

2.     Αποδοχή ή άσκηση δικαιώματος προαίρεσης μετοχών, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων προαίρεσης μετοχών που χορηγούνται σε διευθυντικά στελέχη ή εργαζομένους και τη διάθεση μετοχών που προκύπτουν από την άσκηση δικαιώματος προαίρεσης μετοχών

3.     Ανάληψη ή άσκηση ανταλλαγής μετοχών

4.     Συναλλαγές σε παράγωγα ή συνδεόμενα με αυτά, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών που διευθετούνται σε μετρητά

5.     Σύναψη σύμβασης επί διαφοράς για χρηματοπιστωτικό μέσο του ενδιαφερόμενου εκδότη ή για δικαιώματα εκπομπής ή εκπλειστηριαζόμενα προϊόντα που βασίζονται σε αυτά

6.     Αγορά, πώληση ή άσκηση δικαιωμάτων, μεταξύ άλλων και δικαιώματα αγοράς και πώλησης, και τίτλους επιλογής (warrants)

7.     Εγγραφή σε αύξηση κεφαλαίου ή έκδοση χρεωστικών τίτλων

8.     Συναλλαγές σε παράγωγα και χρηματοπιστωτικά μέσα που συνδέονται με χρεωστικούς τίτλους του εν λόγω εκδότη, περιλαμβανομένων των συμφωνιών ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης

9.     Υπό αίρεση συναλλαγές με την επέλευση των όρων και της πραγματικής εκτέλεσης των συναλλαγών

10.   Αυτόματη ή μη αυτόματη μετατροπή ενός χρηματοπιστωτικού μέσου σε άλλο χρηματοπιστωτικό μέσο, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής ομολόγων μετατρέψιμων σε μετοχές

11.   Χορήγηση ή είσπραξη χρηματικών ή άλλων δωρεών και κληρονομιών

12.   Συναλλαγές σε προϊόντα βασισμένα σε δείκτη, σε δέσμες προϊόντων και παράγωγα προϊόντα, στον βαθμό που απαιτείται από το άρθρο 19 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014

13.   Συναλλαγές σε μετοχές ή μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων, συμπεριλαμβανομένων των οργανισμών εναλλακτικών επενδύσεων (ΟΕΕ) που αναφέρονται στο άρθρο 1 της οδηγίας 2011/61/ΕΕ και του Συμβουλίου (1), εφόσον απαιτείται από το άρθρο 19 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014

14.   Συναλλαγές που εκτελούνται από διαχειριστή ενός ΟΕΕ στις οποίες το πρόσωπο που ασκεί διευθυντικά καθήκοντα ή ένα πρόσωπο που έχει στενούς δεσμούς με αυτό έχει επενδύσει, εφόσον απαιτείται από το άρθρο 19 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014

15.   Συναλλαγές που εκτελούνται από τρίτους στο πλαίσιο ατομικού χαρτοφυλακίου ή εντολής διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων για λογαριασμό ή προς όφελος προσώπου που ασκεί διευθυντικά καθήκοντα ή προσώπου που έχει στενούς δεσμούς με αυτό

16.   Δανειοληψία ή δανειοδοσία μετοχών ή χρεωστικών τίτλων του εκδότη ή παραγώγων ή άλλων χρηματοπιστωτικών μέσων που συνδέονται με αυτά

17.   Ενεχυρίαση ή δανεισμός χρηματοπιστωτικών μέσων

18.   Συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής

 

Kάντε Trading σε ελληνικές & ξένες μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών με την οποία το GFF συνεργάζεται και κερδίστε bonus εγγραφής (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υπορέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo).

Λήψη τώρα!!

 

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....