Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

   

 

Λεωφόρος Αθηνών +

Καθημερινά Σχόλια για τo ελληνικό χρηματιστήριο και τις αγορές...

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

 

 

00:01 - 30/12/16

 

FTSE 25

Στο κλείσιμο της χρονιάς και σε ένα σύντομο τεχνικό σχόλιο για τον FTSE 25 (ενδιαφέρουσες οι επόμενες συνεδριάσεις), θα λέγαμε ότι αν υπάρχει σε αυτή τη φάση ένας στόχος αυτός δεν είναι άλλος από τη διάσπαση των ισχυρών αντιστάσεων στα επίπεδα των 1,710 – 1.720 μονάδων (ο δείκτης έκλεισε χθες στις 1.717,52 μονάδες). Και αυτό γιατί μια τέτοια κίνηση μπορεί να οδηγήσει το δείκτη προς τα επίπεδα των 1.800 – 1.820 μονάδων, συμβάλλοντας συνολικά στη βελτίωση της διαγραμματικής εικόνας της αγοράς.

 
 
 

Βελτίωση των αποτιμήσεων … 

Φυσικά αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουνε ότι στο κλείσιμο της χρονιάς και όπως και κάθε χρόνο, θα υπάρξει από κάποιους επενδυτές μια προσπάθεια βελτίωσης της αποτιμήσεων. Και η αλήθεια είναι ότι ήδη σε κάποιες εισηγμένες το είδαμε αυτό, με το ερώτημα να είναι αν θα έχουμε μια αρκετά καλή συνεδρίαση στο κλείσιμο της χρονιάς. Βέβαια και μόνο η προσδοκία, κάποιες φορές είναι ικανή να οδηγήσει την αγορά και ειδικά κάποιες μετοχές υψηλότερα, στα πλαίσια μιας αυτοεκπληρούμενης προφητείας.

 
 
 

Εθνική Τράπεζα

Ενδιαφέρουσες από άποψης τεχνικής ανάλυσης οι επόμενες συνεδριάσεις για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, με κλείσιμο χθες στα 0,245 ευρώ (+0,41%) και με στοίχημα τη διάσπαση των αρκετών ισχυρών αντιστάσεων στα επίπεδα των 0,249 – 0,251 ευρώ, επίπεδα στα οποία προσφάτως είχε ολοκληρωθεί το ράλι της μετοχής. Να σημειωθεί ότι διάσπαση αυτών των αντιστάσεων θα οδηγήσει τη μετοχή στα επίπεδα των 0,279 – 0,28 ευρώ, επόμενες πολύ ισχυρές αντιστάσεις.  Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση επιστροφής των πιέσεων, κλειδί πάντα για τη μετοχή η παραμονή υψηλότερα των 0,223 – 0,224 ευρώ. 

 
 
 

Τιτάνας – Τιτάν Π

Τέλος χρόνου σήμερα και ειδικά αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στην εξαιρετικά καλή πορεία της μετοχής του Τιτάνα. Και όχι μόνο στον κοινό Τιτάνα, ο οποίος κλείνει με κέρδη περίπου 25%, αλλά κυρίως στον προνομιούχο Τιτάνα, ο οποίος (τους τελευταίους 6 μήνες) εν μέσω συνεχών σεναρίων για συγχώνευση με τον κοινό τίτλο, από την 01/01 καταγράφει κέρδη 59%!!!

 
 
 

Bitcoin

Δεν ξέρουμε αν εδώ ταιριάζει απόλυτα ότι οι αγορές είναι τρελές ή όχι, αλλά σίγουρα δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι μετά την εντυπωσιακή άνοδο του Bitcoin κατά τους τελευταίους μήνες, το «ψηφιακό νόμισμα» υπολείπεται του χρυσού κατά μόνο 180 δολάρια.

 
 
 

 

Χρηματιστηριακό Ημερολόγιο

 

30 Δεκ 2016 10:00: CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΣΠΙ) Ετήσια Γενική Συνέλευση

 

Συναλλαγές σε Πακέτα

 

29 Δεκ 2016 Stocks

Εταιρεία

Ώρα

Αριθμός χρεογράφων

Τιμή χρεογράφου

Αξία συναλλαγής

JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

17:11:05

23.549

14,81

348.690,043

 
 

Γνωστοποιήσεις Συναλλαγών στο Χ.Α.

 

28/12/16

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ  

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 1
   

B

28 Δεκ 2016

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Μη Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

4,78

589

2.816,42

 

Kάντε Trading σε ελληνικές & ξένες μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών με την οποία το GFF συνεργάζεται και κερδίστε bonus εγγραφής (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υπορέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo).

Λήψη τώρα!!

 

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....