Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Οι δύο στόχοι για το Χ.Α. από εδώ και πέρα

00:01 - 11/04/19

 

 

Συνεχίζοντας να επιμένουμε πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε αυτή τη χρονική στιγμή στο Χ.Α., δε βρίσκεται στην εσωτερική ειδησεογραφία. Αλλά στην πορεία των διεθνών αγορών, οι οποίες από τις αρχές του χρόνου, εντυπωσιάζουνε. Και ότι εφόσον δε συμβεί κάποια πολύ αρνητική εξέλιξη σε αυτές (μια κάθετη πτώση), δε βλέπουμε το λόγο γιατί να στραβώσει η πορεία του Χ.Α.  Σήμερα θα σταθούμε στους δύο μεγάλους στόχους του Χ.Α. Από εδώ και πέρα και στο δρόμο προς τις 800 μονάδες.

 
 

ΓΔ

Θα ξεκινήσουμε φυσικά με το ΓΔ. Και θα επαναλάβουμε πως ο μεγάλος στόχος σε αυτή τη χρονική στιγμή, μετά και το τελευταίο ράλι. Είναι ο ΓΔ να παραμείνει υψηλότερα των 730 – 740 μονάδων. Αυτή η παραμονή είναι κλειδί και η βάση για να κινηθεί η αγορά προς αισθητά υψηλότερα επίπεδα. Αναφορικά με τις επόμενες αντιστάσεις, ισχυρές κρίνονται αυτές στις 780 και κυρίως στις 800 – 810 μονάδες.

Τώρα όσον αφορά τις στηρίξεις και πέραν του μεγάλου στόχου της παραμονής υψηλότερα των 730 – 740 μονάδες. Οι επόμενες καθοριστικές στηρίξεις είναι ως γνωστών στις στηρίξεις στα επίπεδα των 700 – 710 μονάδων. Επίπεδα με τα οποία θυμίζουμε πως συνδέεται η μέσο – μακροπρόθεσμη τάση της αγοράς.

Τραπεζικός Δείκτης

Πέραν όμως του ΓΔ και ο μεγαλύτερος στόχος σε αυτή τη χρονική στιγμή για την αγορά. Αυτός είναι η παραμονή του τραπεζικού δείκτη υψηλότερα των 600 – 605 μονάδων (έκλεισε χθες στις 630,10 μονάδες, +0,32%). Και όπως έχουμε σχολιάσει επανειλημμένως. Ελλείψει αντιστάσεων, η άνοδος μπορεί να είναι βίαιη και απότομη. Με τις τραπεζικές μετοχές να μπαίνουνε σε έναν νέο κύκλο ανόδου και τον τραπεζικό δείκτη να κινείται προς τον επόμενο στόχο. Τις αντιστάσεις στα επίπεδα των 750 μονάδων περίπου!!!

Κλειδί λοιπόν για τις τραπεζικές μετοχές. Και φυσικά για τη συνολική πορεία της αγοράς. Η παραμονή του τραπεζικού δείκτη υψηλότερα των 600 – 605 μονάδων. Μια παραμονή η οποία θα ανοίξει την όρεξη για σημαντικά υψηλότερα επίπεδα.  

 

 

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....