Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

   

 

"Kουλου-βάχατα"

Σχόλια για τα πάντα (εδώ γράφουν όλοι) ……. Η φράση “Κουλου – βάχατα” προέρχεται από την αντίστοιχη αραβική «κούλου ουάχαντ» που σημαίνει «όλα μαζί ένα».

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 
 

00:01 - 03/07/18

 

Απόδειξε ότι δεν έχει εμπάθεια

θα ξεκινήσουμε με ένα σχόλιο για την τελευταία έκθεση της ΤτΕ και τα όσα είπε ο κ. Στουρνάρας. Όχι ότι προσωπικά είχαμε αντίθετη άποψη, αλλά θα λέγαμε ότι με τα όσα είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και με τα θετικά σχόλια για την τελευταία συμφωνία για το ελληνικό χρέος, απέδειξε ότι δεν έχει καμία εμπάθεια με την κυβέρνηση. Αυτά ας το βλέπουνε οι άνθρωπο του Σύριζα, οι οποίοι σε κάθε δήλωση Στουρνάρα και κυρίως στις αναφορές του για την προληπτική γραμμή, έπεφταν να το φάνε, με αναφορές σε θεωρίες συνομωσίες και προσπάθειες αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης. Καλά θα κάνουμε λοιπόν οι άνθρωποι της κυβέρνησης να ακούνε τόσο τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, όσο και άλλους ξένους αξιωματούχους για μια σειρά ζητημάτων για την ελληνική οικονομία.  

 
 
 

 

Εκλογές

 

Και πάμε τώρα στο καυτό ζήτημα των εκλογών. Βλέποντας λοιπόν και τις τελευταίες εξελίξεις θα επαναλάβουμε την άποψη μας. Ότι αν υπάρχουν πιθανότητες να έχουμε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, η κυβέρνηση δείχνει πως θέλει με κάθε τρόπο να το αποφύγει αυτό, έχοντας αρχίσει να παίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι των αντίμετρων. Και αν και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, είναι μεγάλες πιθανότητες η κυβέρνηση να αντέξει τους επόμενους μήνες και οι εκλογές να πάνε για το 2019. Και τα επαναλαμβάνουμε όλα αυτά σήμερα, με αφορμή τα όσα μας έλεγε πρόσωπο μέσα από το Σύριζα.

 
 
 

Εξελίξεις στο Ποτάμι και το ΚΙΝ.ΑΛ.

Θα κάνουμε και ένα σχόλιο για τις τελευταίες εξελίξεις με το Ποτάμι και την αποχώρηση από το ΚΙΝ.ΑΛ, με την κατάσταση στο εσωτερικό των δύο κομμάτων και ειδικά το Ποτάμι να είναι οριακή. Και τι αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά; Ποιό είναι το μεγάλο πρόβλημα μας ως χώρα! Η φαγωμάρα που μας χαρακτηρίζει ως λαός. Η φαγωμάρα και η λογική της «κατσίκας του γείτονα». Αυτά τα δύο μας στοιχειώνουν ως χώρα. Αυτά τα δύο οδήγησαν και στη διάλυση της συνεργασίας του Ποταμιού με το ΚΙΝ.ΑΛ.

 
 
 

Επιμένουν

Και δεν κρύβουμε πως υπάρχει κάτι που μας κάνει εντύπωση. Αυτοί που εδώ και πολύ καιρό επιμένουνε πως η κα Γεννηματά έχει ανοίξει κρυφές γέφυρες επικοινωνίας με τον Α. Τσίπρα. Μάλιστα αυτά τα λένε άνθρωπο μέσα από το παλαιό ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας την κα Γεννημάτα ότι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να συνεργαστεί με το Σύριζα!! Προσωπικά δεν πιστεύουμε πως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και ότι πολύ πιο εύκολα το ΚΙΝ.ΑΛ θα συνεργαστεί με τη ΝΔ παρά με το Σύριζα. Ωστόσο το γεγονός ότι αυτές οι πληροφορίες διαρρέονται μέσα από το εσωτερικό του κόμματος της κα Γεννηματάς μας κάνουνε εντύπωση.

 
 
 

Αναζητούνται δήμαρχοι και περιφερειάρχες

Τα παρακάτω έγραψε ο «Βηματοδότης» … Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα τον ακριβή χρόνο των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όμως ο εκλογικός πυρετός έχει εισβάλει στα κόμματα. Ηδη με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη συγκροτήθηκε εκλογική επιτροπή για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Πρόεδρός της τοποθετήθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης που είχε διατελέσει και δήμαρχος Αθηναίων.

 

nnn

 

Στην επιτροπή μετέχουν επίσης ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο αρμόδιος τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας, ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης, αλλά και γαλάζια στελέχη που έχουν περάσει από την Αυτοδιοίκηση. Ηδη ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει αρχίσει την επεξεργασία των προσώπων που θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια στις 13 περιφέρειες και στους δήμους της χώρας.

 

nnn

 

Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι η όλη αναζήτηση γίνεται στη βάση συγκρότησης συμμαχιών με άλλα κόμματα (με όλα πλην ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής) και σχηματισμούς ώστε να πετύχουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να κερδίσει η ΝΔ περισσότερες από τις επτά περιφέρειες (που ελέγχει σήμερα).

 

nnn

 

Κρίσιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η μετακίνηση του Κώστα Μπακογιάννη από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας και οι ευκαιρίες για συμμαχίες που θα δημιουργήσει αυτή η μετακίνηση.

 

nnn

 

Στην πρώτη συνάντηση που είχε η επιτροπή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης ρώτησε τον πρόεδρο της ΝΔ τι μέλλει γενέσθαι με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε κοφτά, χωρίς να αφήνει περιθώριο για άλλη συζήτηση: «Δεν θέλω να ξανακούσω αυτό το όνομα στη ΝΔ». Οπότε, όπως καταλάβατε, αναζητείται υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....