Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

   

 

"Kουλου-βάχατα"

Σχόλια για τα πάντα (εδώ γράφουν όλοι) ……. Η φράση “Κουλου – βάχατα” προέρχεται από την αντίστοιχη αραβική «κούλου ουάχαντ» που σημαίνει «όλα μαζί ένα».

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 
 

00:01 - 10/08/18

 

Αυτή φταίει;

 

Δε μπορούμε να μην ξεκινήσουμε με την απίστευτη κυρία Αυλωνίτου του Σύριζα και τα όσα απίστευτα είπε χθες. Και όλα αυτά τα είπε, αφού προηγουμένως είπε πει πόσο όμορφη και μορφωμένη είναι. Καθώς και ότι ουσιαστικά φταίνε οι νεκροί στο Μάτι, οι οποίοι δεν ήξεραν να κολυμπάνε!!!

 

Εμείς τα έχουμε ξαναπεί. Δε φταίει η κα Αυλωνίτου για αυτά που λέει. Φταίει ο κόσμος που ψήφισε την κα Αυλωνίτη να μπει στην ελληνική βουλή. Τις ηλιθιότητες που λέει η συγκεκριμένη κυρία, αν κάποιος βγει στο δρόμο τις ακούει καθημερινά. Με έναν λαό που φτιάχνει θεωρίες συνομωσίας και λέει ότι ανοησία του έλθει στο κεφάλι. Ένα λαό που βρίσκεται σε μια διαρκή θεωρία, χωρίς όμως να πράττει τίποτα σωστό για το κοινωνικό σύνολο.  

 

Κάτι τέτοιο κάνει και η κα Αυλωνίτου. Λέει ανοησίες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ένα μέρος του ελληνικού λαού, επιλέγει αυτά τα πρόσωπα για να τον εκπροσωπήσουν. Και θα περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πόσους ψήφους θα πάρει στις επόμενες εκλογές. Τόσο και η κα Αυλωνίτου, όπως όμως και πολλοί από τους βουλευτές που είναι σήμερα στη βουλή.

 
 
 

Και γιατί τους φωνάζουν;

Και έχουμε και μια άλλη απορία. Αφού η συγκεκριμένη κυρία λέει αυτές τις βλακείες, τα κανάλια γιατί την φωνάζουν; Δεν πάει από μόνη της στα τηλεοπτικά πάνελ. Ξέρετε όμως γιατί την φωνάζουν; Γιατί η βλακεία πουλάει. Να θυμίσουμε για παράδειγμα ότι ο κ. Παπαδάκης του Αντ1 ήταν αυτός ο οποίος είχε δώσει καθημερινό βήμα στον απίστευτο κ. Σώρρα. Και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Γιατί στη χώρα αυτή, ανάμεσα σε όλους μας, μεγάλη ευθύνη έχουν και τα ΜΜΕ. Ειδικά κατά τη διάρκεια της κρίσης, τα τηλεοπτικά κανάλια είχανε έναν πραγματικά πολύ κακό ρόλο, συμβάλλοντας με τη στάση τους στην όξυνση της κρίσης.

 
 
 

Ακριβώς έτσι είναι

Και σε σχέση και με μια πρόσφατη ηλίθια δήλωση του κ. Βερναδάκη πως ο Α. Τσίπρας είναι μόλις 44 ετών και τα όσα είχαμε σχολιάσει (όπως και πάρα πολύς κόσμος), νομίζουμε ότι το παρακάτω σκίτσο του Ηλία Μακρή λέει τη μεγάλη αλήθεια για αυτήν την κυβέρνηση…

 
 
 

Τουρκία

Στα της Τουρκίας τώρα και στην οριακή κατάσταση της τουρκικής οικονομίας, σε σχέση και με τα όσα έγραψαν χθες η WSJ θα ρισκάρουμε μια πρόβλεψη. Πως τα πράγματα στην τουρκική οικονομία θα σφίξουνε και άλλο. Πιστεύουμε πως μεγάλο πρόβλημα θα εξελιχθεί η άρνηση του Ερντογάν να βάλει στο εσωτερικό της χώρας το ΔΝΤ. Και τα πράγματα θα πάνε αλυσίδα. Ο Ερντογάν δε θα δέχεται βοήθεια …. Η τουρκική λίρα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο ….. κτλ ….. κτλ ….. με την τουρκική οικονομία να είναι πιθανό να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, δεδομένης και την ξεροκεφαλιάς που χαρακτηρίζει τον «Σουλτάνο».

 
 
 

Τουρκία (2)

Και τώρα που το σκεφτόμαστε. Ποιό ΔΝΤ να δεχθεί ο Ερντογάν. Θα πάνε εκεί τα στελέχη του ταμείου. Θα κάνουνε προτάσεις και επισημάνσεις για την κατάσταση στην τουρκική οικονομία. Και ο Σουλτάνος είναι ικανός να τους βάλει φυλακή!!! Γιατί όπως είχε πει και προσφάτως. Η Τουρκία είναι μια απολύτως δημοκρατική χώρα. Και για αυτό έχε βάλει φυλακή τους μισούς δημοσιογράφους και καθηγητές πανεπιστημίου προσθέτουμε εμείς!!!  

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....