Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

   

 

"Kουλου-βάχατα"

Σχόλια για τα πάντα (εδώ γράφουν όλοι) ……. Η φράση “Κουλου – βάχατα” προέρχεται από την αντίστοιχη αραβική «κούλου ουάχαντ» που σημαίνει «όλα μαζί ένα».

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 31/01/19

 

Αλλά δε σωζόμαστε ……. Με τίποτα …

Έχουμε ξαναγράψει κάτι αντίστοιχο ….. Με αφορμή λοιπόν τα όσα περίεργα διαβάσαμε σε λιγότερο από 24 ώρες, από αυτήν την περίεργη χώρα που λέγεται Ελλάδα, θα το κάνουμε και σήμερα ….

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Ένας πρωθυπουργός που εκφράστηκε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον ενός μέρος των πολιτών που διαφωνούν με την συμφωνία και παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.  

Μια υπουργό της κυβέρνησης που έφθασε στο σημείο να πει μέσα στη βουλή το απίστευτο: «Οι δημόσιοι υπάλληλοι και αυτοί που θέλουνε να γίνουνε δημόσιοι υπάλληλοι θα στείλουν την ΝΔ στην αντιπολίτευση»!!!

Ένας άλλος υπουργός των ΑΝ.ΕΛ δήλωσε πως είχε πιεί γκαζόζα και πήγε στην τουαλέτα και δεν πρόλαβε να ψηφίσει!!!

Μια σειρά υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης, παρά τις φωνές και την άποψη των ηγετών όλης της Ευρώπης. Να συνεχίζουνε να μιλάνε και να στηρίζουνε τον δικτάτορα Μαδούρο, ο οποίος εδώ και χρόνια αρνείται να κάνει εκλογές, όπως έπρεπε.

Την ίδια ώρα, επίσημα η ελληνική κυβέρνηση εγκαλούσε την Ε.Ε. ότι είναι απαράδεκτο να καταδικάσει το διδακτορικό καθεστώς Μαδούρο.

O Πολάκης έβριζε για ακόμη μια φορά τους δημοσιογράφους …..

---------------------

Και επαναλαμβάνουμε πως όλα αυτά συνέβησαν σε λιγότερο από 24 ώρες!!!!

---------------------

Και όλοι εμείς τώρα πιστεύουμε πως αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα;

Και επίσης όλοι εμείς τώρα πιστεύουμε πως αυτή η χώρα θα σωθεί ;

 
 
 

Αυτό δηλαδή δεν είναι ρατσισμός;

Και σε σχέση με τα παραπάνω και επειδή η αριστερά και καλώς κάνει φωνάζει συνέχεια για τον ρατσισμό. Τα δικαιώματα …. Και όλες αυτές τις «αριστερές κορώνες»  …… κτλ …. Κτλ …..

Έχουμε μια απορία ….

Όταν ο πρωθυπουργός βγαίνει και βάζει ταμπέλες σε τόσες χιλιάδες κόσμου (ακόμη και αν δεχθούμε ότι ήταν 70.000 πολίτες - που ήταν πολύ περισσότεροι), χαρακτηρίζοντας τους …. Ακροδεξιούς, άμυαλους και πολλά άλλα …..

Αυτό δεν είναι ρατσισμός; Αν δεν είναι αυτό ρατσισμός, τότε τι είναι; Αλλά ξεχάσαμε …. Είναι άλλο αυτά να τα λέει ένας αριστερός και άλλο ένας μη – αριστερός !! 

Σκεφτείτε το … Και θα δείτε πόσο μας αρέσει αν κοροϊδευόμαστε ….

 
 
 

Το Μάρτιο η επόμενη έξοδος

Και από τα της οικονομίας. Όπως λοιπόν μαθαίνουμε, με βάση το σχεδιασμό, η επόμενη έξοδος στις αγορές είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο. Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε περισσότερες πληροφορίες (χρονική διάρκεια κτλ).

Το θετικό είναι πως υπάρχει πλέον ένας προγραμματισμός, με σταδιακές εξόδους. Βέβαια, η ευχή μας να είναι να πέσει και το κόστος δανεισμού, αφού θα τονίσουμε και σήμερα πως ένα κόστος δανεισμού 3,6% είναι μεγάλο, για τα δεδομένα που υπάρχουν στις αγορές.

 
 
 

Χρόνια πολλά

Νομίζουμε πως το παρακάτω σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην Καθημερινή είναι ότι καλύτερο για να ευχηθούμε στην κυβέρνηση για τα 4 χρόνια της.

 
 
 

Ok!!!

Η παρακάτω είναι μια από τις πιο «σουρεαλ» φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ. Όπως διαβάσαμε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απένειμαν βραβεία ισότητας των φύλων. Και αυτά απονεμήθηκαν μόνο σε άνδρες !!! Οκ!!! Ακόμη γελάμε ....

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....