| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Λεωφόρος Αθηνών +

Καθημερινά Σχόλια για τo ελληνικό χρηματιστήριο και τις αγορές...

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

 

00:01 - 22/06/20

 

 

Διεθνείς αγορές – Χ.Α.

 

Σε σχέση και με τα όσα αναφέρουμε στη στήλη «Κυνηγός» …. Για τις θετικές τεχνικές ενδείξεις και τις προσδοκίες περαιτέρω ανόδου, με πρώτο στόχο τις αντιστάσεις στις 700 μονάδες. Εν συντομία να αναφέρουμε πως η αγορά δείχνει να έχει όλες τις διαθέσεις να κινηθεί ανοδικά, με τη μεγαλύτερη ανησυχία μας να έχει να κάνει με την πορεία των διεθνών αγορών. Συγκεκριμένα, δεν κρύβουμε την ανησυχία, όπως είχε συμβεί και πριν από μερικές ημέρες, μήπως οι διεθνείς αγορές κάνουνε και πάλι τη ζημία και μια ξαφνική πτώση τους ρίξει και χαλάσει και πάλι το κλίμα στο Χ.Α.   

 
 

 

Τράπεζες

 

Τώρα από τις τράπεζες και την τελευταία ειδησεογραφία. Με ενδιαφέρον διαβάσαμε το ρεπορτάζ της Καθημερινής, πως σε ανοιχτό μέτωπο μεταξύ τραπεζών και κυβέρνησης εξελίσσεται ο νέος πτωχευτικός κώδικας, καθώς οι πρώτες φοβούνται ότι υπάρχουν παράθυρα για να επαναληφθούν φαινόμενα τύπου νόμου Κατσέλη, η δε κυβέρνηση προσπαθεί να αμβλύνει τις επιπτώσεις που θα έχει σε ευάλωτους δανειολήπτες η πλήρης άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας.

 

Η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών για την οριστικοποίηση του νέου πτωχευτικού νόμου, με στόχο να ψηφιστεί εντός του Ιουλίου, διεξάγεται υπό το βλέμμα των θεσμών, οι οποίοι θεωρούν την άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας, την κατάργηση του νόμου Κατσέλη και τον νέο πτωχευτικό κώδικα καθοριστικά στοιχεία για τις σχέσεις της χώρας με τους Ευρωπαίους πιστωτές. Τα επίμαχα σημεία είναι:

 

• Ο χρόνος για την πλήρη απαλλαγή ενός φυσικού προσώπου από τα χρέη που τον βαρύνουν μετά την πτώχευση. Η κυβέρνηση προτείνει απαλλαγή από τα χρέη ένα χρόνο μετά την κήρυξη της πτώχευσης με δικαστική απόφαση. Αντίθετα, οι τράπεζες προτείνουν η πλήρης απαλλαγή να επέλθει μετά την πάροδο τριετίας και στο μεσοδιάστημα ο οφειλέτης να υποχρεώνεται σε καταβολές ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα.

 

• Η δυνατότητα ενός φυσικού προσώπου να ρυθμίσει τα χρέη του εξωδικαστικά μέσω ειδικής πλατφόρμας που θα δημιουργηθεί. Το σχέδιο του νέου πτωχευτικού κώδικα δίνει αυτή τη δυνατότητα τόσο για τα φυσικά όσο και για τα νομικά πρόσωπα, αλλά η πρόβλεψη αυτή βρίσκει αντίθετες τις τράπεζες, που θεωρούν ότι μπορεί να λειτουργήσει καταχρηστικά από στρατηγικούς κακοπληρωτές προκειμένου να κερδίζουν χρόνο πριν από την πτώχευση. Σύμφωνα με την άποψη που διατυπώνουν οι τράπεζες, τα φυσικά πρόσωπα θα πρέπει να επιδιώκουν τη ρύθμιση των χρεών τους αποκλειστικά και μόνο με την τράπεζα και εφόσον δεν καταλήγουν σε διακανονισμό να οδηγούνται στην πτώχευση, προσφεύγοντας στο δικαστήριο.

 

• Η αξία της πρώτης κατοικίας που θα προστατεύεται, η οποία με βάση το προσχέδιο του πτωχευτικού είναι έως 200.000 ευρώ εάν πρόκειται για άγαμο οφειλέτη και προσαυξάνεται κατά 40.000 ευρώ όταν ο οφειλέτης είναι έγγαμος και κατά 20.000 ευρώ για κάθε παιδί μέχρι τρία. Οι τράπεζες θεωρούν ότι πρόκειται για «υπερβολικά γενναιόδωρο» όριο και αντιπροτείνουν τις 75.000 ευρώ (πριν από την προσαύξηση με βάση τα προστατευόμενα μέλη), σημειώνοντας ότι σήμερα το 90% των δανείων καλύπτει αξία κατοικίας μικρότερη των 200.000 ευρώ.

 

• Ο τρόπος βάσει του οποίου ο δημόσιος φορέας που θα δημιουργηθεί, θα αγοράζει την πρώτη κατοικία νοικοκυριών που θεωρούνται ευάλωτα. Το υπουργείο Οικονομικών προτείνει η αγορά του ακινήτου από τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης να γίνεται πριν από τον πλειστηριασμό του ακινήτου και έπειτα από σχετική ειδοποίηση της τράπεζας. Αντίθετα, οι τράπεζες προτείνουν το Δημόσιο να αγοράζει το ακίνητο μέσω της διαδικασίας του πλειστηριασμού, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα αποτραπούν τυχόν καθυστερήσεις από την πλευρά του Δημοσίου και δεν θα διαταραχθεί η διαδικασία των ρευστοποιήσεων.

 

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο προβλέπει τη σύσταση δημοσίου φορέα με την επωνυμία Φορέας Απόκτησης και Επαναμίσθωσης, με αρμοδιότητα την αγορά ακινήτων που είναι η πρώτη κατοικία οφειλετών που πτωχεύουν και εφόσον οι οφειλέτες αυτοί πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, το δικαίωμα αυτό αφορά φυσικά πρόσωπα που έχουν κηρυχθεί σε πτώχευση ή κατά των οποίων επισπεύδεται αναγκαστική εκτέλεση από ενυπόθηκο ή προσημειούχο πιστωτή, και εφόσον κατά τον χρόνο κήρυξης της πτώχευσης, ή μέχρι τη διενέργεια του πλειστηριασμού σε περίπτωση αναγκαστικής εκτέλεσης, το έχει δηλώσει και έχει λάβει σχετική βεβαίωση.

 

Η μεταβίβαση της πρώτης κατοικίας στον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης συνοδεύεται με τη δυνατότητα να τη μισθώσει από αυτόν προκειμένου να συνεχίσει να κατοικεί σε αυτήν ως ενοικιαστής με 12ετές συμβόλαιο μίσθωσης, αποκτώντας παράλληλα το δικαίωμα επαναγοράς σε βάθος χρόνου. Με δεδομένο ότι τα κριτήρια που προβλέπονται στον νέο πτωχευτικό κώδικα για να χαρακτηριστεί κάποιος ευάλωτο νοικοκυριό είναι, σύμφωνα με τις τράπεζες, γενναιόδωρα, η εμπλοκή του Δημοσίου στο στάδιο του πλειστηριασμού εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει ως δικλίδα ασφαλείας έτσι ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις από την πλευρά του κράτους, οι οποίες θα υπονόμευαν τη διαδικασία της πτώχευσης.

 

Το τελικό κείμενο του νέου πτωχευτικού νόμου αποτέλεσε αντικείμενο εξαντλητικών διαπραγματεύσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μεταξύ υπουργείου Οικονομικών και τραπεζών, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και το νομοσχέδιο να οδηγηθεί εντός του Ιουλίου στη Βουλή. 

 
 

 

 

Lamda Development

 

Επίσης από την τελευταία ειδησεογραφία. Και επίσης μια ενδιαφέρουσα είδηση ήταν πως η Mohegan ήλθε σε συμφωνία με την τράπεζα U.S. Bank National Association και από κοινού συνομολόγησαν μια συμβατική εξαίρεση (Waiver) που αφορά στο χρεόγραφο λήξης 2024 και επιτοκίου 7,875%. Η εξαίρεση αυτή αναστέλλει οποιαδήποτε πτώχευση ή συμβάν αθέτησης υποχρεώσεων που ενδέχεται να προκύψει ως το άμεσο αποτέλεσμα της παύσης των λειτουργιών της δραστηριότητας τυχερών παιγνίων της Mohegan Gaming & Entertainment, λόγω του κορωνοϊού. Αν λοιπόν η εταιρεία Mohegan Gaming & Entertainment δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει το συγκεκριμένο χρεόγραφο για λόγους που αφορούν στην πανδημία, τότε η μη πληρωμή των υποχρεώσεων της δεν θα λογίζεται ως πτώχευση ή αθέτηση πληρωμών εκ μέρους της U.S. Bank National Association.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρασχέθηκε στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η ομολογία που περιβάλλεται με τη συγκεκριμένη εξαίρεση έχει εκδοθεί στις 14 Οκτωβρίου 2016 και σήμερα το συνολικό ανεξόφλητο ποσό της ανέρχεται στα 500 εκατ. δολάρια. Δεδομένου του ύψους του ποσού η συμφωνία αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι προστατεύει την Mohegan.

 
 

 

Lamda Development - Ελληνικό

 

Και σε σχέση με τα παραπάνω και σε σχέση και με αυτά που έχουμε γράψει και άλλες φορές. Θα επαναλάβουμε πως όπως διαμορφώνεται η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία, λόγω Covid-19. Δημιουργεί εύκολες καθυστερήσεις στην έναρξη κατασκευής του project. Με απλά λόγια. Και μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση, κανείς δεν αναλαμβάνει το ρίσκο να ξεκινήσει ουσιαστικά ένα τόσο μεγάλο project, κατά βάση οικιστικό, όπως αυτό του ελληνικού. Κάποιες λοιπόν κατεδαφίσεις μπορεί να τις έχουμε και πολύ σύντομα. Ωστόσο ουσιαστική έναρξη του project, πιστεύουμε πως θα έχουμε από το 2021. 

 

 

 

Briq

 

Μετά από πάρα πολύ καιρό, μια πραγματικά καλή συνεδρίαση στην Briq την Παρασκευή, με κλείσιμο στα 1,695 ευρώ, +6,60%, με 49.790 μετοχές όγκο συναλλαγών. Επαναλαμβάνοντας πως η μετοχή αξίζει υψηλότερη κεφαλαιοποίηση από την τρέχουσα των 61εκ ευρώ (αξίζει μια τιμή 2,10 ευρώ, όσο η προ μηνών τιμής της ΑΜΚ). Διαγραμματικά ο στόχος δεν είναι άλλος από τη διάσπαση των αντιστάσεων στα τρέχοντα επίπεδα των 1,695 – 1,70 ευρώ. Διάσπαση αυτών των αντιστάσεων θα είναι ένα καλό νέο μετά από καιρό, με επόμενο στόχο τις αντιστάσεις στα επίπεδα των 1,90 – 1,92 ευρώ.

 

 
 

 

Χρηματιστηριακό Ημερολόγιο

 

22 Ιουν 2020 00:00: ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε. (ΤΕΝΕΡΓ) Αποκοπή Μερίσματος,

22 Ιουν 2020 00:00: ATTICA BANK Α.Τ.Ε. (ΑΤΤ) Δημοσιοποίηση Τριμηνιαίων Αποτελεσμάτων,

 

23 Ιουν 2020 00:00: ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε. (ΤΕΝΕΡΓ) Κάτοχοι Μερίσματος,

 

24 Ιουν 2020 15:00: ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ (ΔΕΗ) Γενική Συνέλευση, ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

24 Ιουν 2020 00:00: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. (ΜΥΤΙΛ) Αποκοπή Μερίσματος,

24 Ιουν 2020 16:00: ΟΤΕ Α.Ε. (ΟΤΕ) Γενική Συνέλευση, Γραφεία του Ομίλου ΟΤΕ στο Δήμο Κηφισιάς

24 Ιουν 2020 11:00: ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε. (ΒΙΟΚΑ) Γενική Συνέλευση, ΛΑΡΙΣΑ, 5ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

24 Ιουν 2020 00:00: ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ (ΜΟΗ) Αποκοπή Μερίσματος,

24 Ιουν 2020 12:00: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. (ΕΛΠΕ) Γενική Συνέλευση, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

24 Ιουν 2020 10:00: ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. (ΚΑΡΕΛ) Γενική Συνέλευση, ΚΑΛΑΜΑΤΑ

24 Ιουν 2020 12:00: LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. (ΛΑΜΔΑ) Γενική Συνέλευση, Ξενοδοχείο Διβάνη Απόλλων Παλλάς Καβούρι

24 Ιουν 2020 18:00: CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ. - Δ.Ο.Ε.Ε. (CNLCAP) Γενική Συνέλευση, Ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens, Μητροπόλεως 15, αίθουσα Magnolia (2ος Όροφος),10557 Αθήνα

 

25 Ιουν 2020 00:00: ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. (ΑΣΤΑΚ) Ετήσια Γενική Συνέλευση,

25 Ιουν 2020 00:00: FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΦΡΛΚ) Αποκοπή Μερίσματος,

25 Ιουν 2020 00:00: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. (ΟΛΠ) Ετήσια Γενική Συνέλευση,

25 Ιουν 2020 00:00: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. (ΜΥΤΙΛ) Κάτοχοι Μερίσματος,

25 Ιουν 2020 14:00: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε. (ΟΠΑΠ) Γενική Συνέλευση, Λεωφόρος Αθηνών 112, Αθήνα

25 Ιουν 2020 17:00: ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. (ΠΛΑΙΣ) Γενική Συνέλευση, Εξ αποστάσεως, μέσω τηλεδιάσκεψης

25 Ιουν 2020 00:00: ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (ΙΚΤΙΝ) Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών,

25 Ιουν 2020 00:00: ΦΙΕΡΑΤΕΞ ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ Α.Ε. (ΦΙΕΡ) Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων,

 

26 Ιουν 2020 00:00: FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΦΡΛΚ) Κάτοχοι Μερίσματος,

26 Ιουν 2020 00:00: SATO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ (ΣΑΤΟΚ) Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων,

26 Ιουν 2020 00:00: SATO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ (ΣΑΤΟΚ) Δημοσιοποίηση Αποτελεσμάτων,

26 Ιουν 2020 15:00: FLEXOPACK Α.Ε.Β.Ε.Π. (ΦΛΕΞΟ) Γενική Συνέλευση, ΟΔΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ 37 - ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ- ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

26 Ιουν 2020 11:00: Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. (ΕΥΔΑΠ) Γενική Συνέλευση, Γαλάτσι, Ωρωπού 156

26 Ιουν 2020 00:00: Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. (ΚΛΜ) Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων,

26 Ιουν 2020 00:00: Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. (ΚΛΜ) Δημοσιοποίηση Αποτελεσμάτων,

26 Ιουν 2020 00:00: ΦΙΕΡΑΤΕΞ ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ Α.Ε. (ΦΙΕΡ) Δημοσιοποίηση Αποτελεσμάτων,

26 Ιουν 2020 15:00: ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΜΟΤΟ) Γενική Συνέλευση, ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

26 Ιουν 2020 11:00: A.S. ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΒΙΟΜ. ΕΤΑΙΡΙΑ Η/Υ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Α.Ε. (ΑΣΚΟ) Γενική Συνέλευση, Εξ' Αποστάσεως

26 Ιουν 2020 10:00: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. (ΠΕΙΡ) Γενική Συνέλευση, ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

26 Ιουν 2020 00:00: ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. (ΚΜΟΛ) Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων,

26 Ιουν 2020 00:00: ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. (ΚΜΟΛ) Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών,

26 Ιουν 2020 00:00: ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. (ΚΜΟΛ) Δημοσιοποίηση Αποτελεσμάτων,

26 Ιουν 2020 13:00: Forthnet A.E. (ΦΟΡΘ) Γενική Συνέλευση, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

26 Ιουν 2020 14:00: ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. (ΜΠΤΚ) Γενική Συνέλευση, Λ.ΝΑΤΟ 100, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ)

26 Ιουν 2020 00:00: ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. (ΕΛΛΑΚΤΩΡ) Ετήσια Γενική Συνέλευση, ΕΡΜΟΥ 25, 145 64 ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

26 Ιουν 2020 16:00: QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. (ΚΟΥΕΣ) Γενική Συνέλευση, Αλ. Πάντου 19-23 Καλλιθέα

 

Συναλλαγές σε Πακέτα

 
 

19 Ιουν 2020 Stocks

Εταιρεία

Ώρα

Αριθμός χρεογράφων

Τιμή χρεογράφου

Αξία συναλλαγής

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

16:49:31

24.609

1,355

33.345,195

JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

12:14:36

22.626

16

362.016

JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

11:58:54

30.000

16,005

480.150

 

Γνωστοποιήσεις συναλλαγών

 

18/06/20

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.  [ ΕΥΡΩΒ ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 2
   

B

18 Ιουν 2020

Α

Παράγωγο

ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

41,98

6.155

258.385,50

Πλήθος: 2
   

B

18 Ιουν 2020

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

0,42

215.602

90.393,47

Πλήθος: 2
   

B

18 Ιουν 2020

Π

Παράγωγο

ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

42,29

6.155

260.291,00

Πλήθος: 2
   

B

18 Ιουν 2020

Π

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

0,42

173.682

72.771,97

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ  [ ΕΧΑΕ ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 1
   

B

18 Ιουν 2020

Α

Παράγωγο

ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Μη Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

337,00

10

3.370

Πλήθος: 1
   

B

18 Ιουν 2020

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Μη Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

3,38

1.042

3.521,52

Πλήθος: 1
   

B

18 Ιουν 2020

Π

Παράγωγο

ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Μη Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

339,50

10

3.395

 

Kάντε Trading σε ελληνικές & ξένες μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών με την οποία το GFF συνεργάζεται (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υπορέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo).

Λήψη τώρα!!

 

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

   

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....