| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Λεωφόρος Αθηνών +

Καθημερινά Σχόλια για τo ελληνικό χρηματιστήριο και τις αγορές...

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

 
 

00:01 - 26/03/20

 

 

Άντε να δούμε

 

Χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως η τρέλα στις αγορές θα συνεχιστεί, δε μπορεί να πει κανείς πως δεν είναι χαρούμενος με την άνοδο της Τρίτης και το εκρηκτικό +7,68% του ΓΔ. Στα πολύ θετικά ότι ο ΓΔ επέστεψε εκ νέου υψηλότερα των 520 – 530 μονάδων, με μεγάλη ανάγκη να μείνει υψηλότερα αυτών των επιπέδων, αφού όπως συνεχώς γράφουμε. Απώλεια τους, μαζί με την απώλεια των 500 μονάδων περιπλέκει αρκετά τα πράγματα, με κίνδυνο να μιλήσουμε για αισθητά υψηλότερα επίπεδα.

Τώρα αν θέλουμε να γίνουμε αισιόδοξοι για ακόμη καλύτερες ημέρες, ο στόχος δεν είναι άλλος από τις αντιστάσεις στα επίπεδα των 580 – 590 μονάδων, η διάσπαση των οποίων μαζί με τη διάσπαση των 600 μονάδων θα μας έκανε συγκρατημένα αισιόδοξους, με τα βλέμματα πάντα στραμμένα στις εξελίξεις στον Covid-19.

 

 

 

Τζίρος

 

Στα θετικά από το συνεδρίαση της Παρασκευής, το γεγονός πως ο τζίρος ήτανε αισθητά αυξημένος, αν και κατά το ξεκίνημα ο τζίρος ήτανε μικρός. Και επειδή αναφερόμαστε στον τζίρο, να σημειωθεί πως συναλλαγές 80 και 90εκ ευρώ, εδώ που βρίσκονται οι τιμές ήτανε ένας αρκετά μεγάλος τζίρος. Είναι σαν να μιλάμε για έναν τζίρο περίπου 200εκ ευρώ, όταν οι τιμές πριν από λίγο καιρό ήτανε 900 μονάδες.

 
 
 

 

Τράπεζες

 

Να κάνουμε και ένα σχόλιο τώρα για τις ελληνικές τράπεζες, με τον τραπεζικό δείκτη να κλείνει με άνοδο 10,90% την Τρίτη, θυμίζοντας πάντως πως 01/01/20 βρίσκεται στο -66,34%. Αυτό λοιπόν που εμείς είδαμε την Τρίτη και παρά τα μεγάλα κέρδη, ήτανε πως οι επενδυτές μέχρι νεοτέρας δεν έχουνε πρόθεση να πάρουνε μεγάλο ρίσκο. Και μπορεί η JP Morgan να μίλησε για περιθώρια ανόδου 300%!!, ωστόσο νιώθουμε πως πολλοί είναι οι ξένοι επενδυτές -  αναλυτές που φοβούνται έναν νέο κύκλο έξαρσης των κόκκινων δανείων. Και ευχόμαστε η όλη ιστορία με τον Covid-19 να τελειώσει γρήγορα, αφού σε διαφορετική περίπτωση, αυτοί οι φόβοι θα επαληθευτούνε.

 
 

 

Lamda

 

Στα της ΛΑΜΔΑ τώρα, ομόφωνα θετική γνωμοδότηση στο αίτημα της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. που αφορά στην κατεδάφιση κτισμάτων, εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, απέστειλε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, μετά την τηλεδιάσκεψή του χθες το απόγευμα, στην υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη.

 

Η περιοχή του Μητροπολιτικού Πόλου χωροθετείται ανάμεσα στον Υμηττό και στον Σαρωνικό κόλπο και στην έκταση αυτή έχουν καταγραφεί 958 κτιριακοί όγκοι, που συγκροτούν 450 κτήρια, εγκαταστάσεις, συνοδές υποστηρικτικές υποδομές, καθώς και κατασκευές  στον  περιβάλλοντα χώρο τους.

 

Στη συγκεκριμένη έκταση περιλαμβάνεται, στα ΒΑ ένα τμήμα του κηρυγμένου και οριοθετημένου αρχαιολογικού χώρου της περιοχής Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης, όπως και ο κηρυγμένος και οριοθετημένος αρχαιολογικός χώρος Αγίου Κοσμά, στο ΒΔ τμήμα. Στο ακρωτήρι του Αγίου Κοσμά έχει ανασκαφεί προϊστορικός οικισμός και νεκροταφεία. Επίσης βρίσκεται ο μεταβυζαντινός Ι.Ν. των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού ενώ σε απόσταση 500 μ., στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας, ΒΑ της χερσονήσου του Αγίου Κοσμά, βρίσκεται αρχαίο οικοδόμημα και τμήμα αρχαίου δρόμου.

 

Με το άρθρο 67 του ν. 4663/2020 “Ρυθμίσεις για τα Υφιστάμενα Κτίσματα και τις Εγκαταστάσεις εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά”, ορίστηκαν ως νομίμως υφιστάμενες όλες οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις (κτήρια, κατασκευές). Οι διαπιστωτικές πράξεις επέχουν θέση άδειας κατεδάφισης για όλα τα κτήρια, με εξαίρεση τα διατηρητέα ή  τα διατηρούμενα.

 

Τα διατηρητέα ή διατηρούμενα (σύμφωνα με προβλεπόμενα στον χάρτη που δημοσιεύτηκε με το ΠΔ/1.3.2018) είναι τα ακόλουθα:

 

1. Τα διατηρητέα Υπόστεγα Πολεμικής Αεροπορίας Α, Β, Γ (ΦΕΚ ΑΑΠ 400/2009)
2. Το διατηρητέο Κτίριο του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών (ΦΕΚ Β 351/2006)
3. Το διατηρητέο Αγγλικό Υπόστεγο (Παγόδα) (ΦΕΚ ΑΑΠ 307/2016)
4. Οι εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ
5. Οι Ιεροί Ναοί Αγίου Κοσμά και Δαμιανού, Αγίας Παρασκευής και Αγίας Τριάδας
6. Οι εγκαταστάσεις του Σταθμού Μετρό Αργυρούπολης
7. Το Κέντρο Διανομής Ελληνικού (ΔΕΗ)
8. Τα κτήρια των αθλητικών εγκαταστάσεων (τμήμα, Baseball I, Κανόε Καγιάκ)
9. Τα κτήρια της ΥΠΑ – Υπηρεσίες Εναέριας Κυκλοφορίας Αθηνών
10.Οι εγκαταστάσεις του ΤΡΑΜ
11. Τα κτήρια της ΕΜΥ
12. Τα τρία διατηρητέα κτήρια επί της οδού 3ης στο κάτω Ελληνικό
13. Το κτήριο επί της συμβολής των οδών Ελ. Βενιζέλου και 27ης (πρώην ΛΕΚ)

 

Τα υπόλοιπα (περί τους 900 κτιριακούς όγκους) θα αποξηλωθούν και θα κατεδαφιστούν. Σημειώνεται ότι 149 κτιριακοί όγκοι και κατασκευές διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου βρίσκονται εντός των κηρυγμένων αρχαιολογικών χώρων ή εντός των ζωνών/ακτίνας προστασίας υφιστάμενων μνημείων.

 

Με αυτά τα δεδομένα το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά υπέρ του υποβληθέντος σχεδίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., συμπεριλαμβάνοντας στην γνωμοδότηση του και τους ακόλουθους όρους:

 

1) Το σύνολο των εργασιών κατεδάφισης και αποξήλωσης κτισμάτων, εγκαταστάσεων, συνοδών υποστηρικτικών δομών και κατασκευών διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, εντός των ορίων του αρχαιολογικού χώρου περιοχής των Δήμων Αλίμου και Ελληνικού – Αργυρούπολης και του αρχαιολογικού χώρου Αγίου Κοσμά, καθώς και πέριξ μνημείων (αρχαίο λατομείο, Ταφικός Περίβολος Ελληνικού) να γίνουν υπό την άμεση και συνεχή επίβλεψη εκπροσώπου της αρμόδιας ΕΦΑ Πειραιώς και Νήσων και σύμφωνα με τους όρους σύναψης του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ του ΥΠΠΟΑ και του κυρίου του Έργου.

 

2) Ο ανωτέρω όρος ισχύει για τις αντίστοιχες εργασίες κατεδάφισης και αποξήλωσης του συνόλου της χερσαίας έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου, εφόσον απαιτούνται εκσκαφικές εργασίες.

 

3) Για την  έναρξη των εργασιών κατεδάφισης στην περιοχή Γ (Ζώνη Ανάπτυξης Α-Α1), να προηγηθεί η λήψη μέτρων ασφάλειας και προστασίας του εκ μεταφοράς πιόσχημου ταφικού περιβόλου, τα οποία θα περιλαμβάνουν την κατασκευή εργοταξιακής περίφραξης του μνημείου, σε ικανή απόσταση, και με κατάλληλη σήμανση, καθώς και την κάλυψή του, με κατάλληλο υλικό, για λόγους προστασίας από τα αιωρούμενα προϊόντα των τεχνικών εργασιών.
 

Τα ως άνω μέτρα θα εφαρμοστούν με τις κατευθύνσεις της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, αφού προηγηθεί συνεννόηση με τις αρμόδιες Διευθύνσεις του ΥΠΠΟΑ, και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον όρο 14β της Υ.Α. έγκρισης του ΣΟΑ και της ΣΜΠΕ και στον όρο 9 της Υ.Α. έγκρισης της ΜΠΕ του έργου.

 

4) Σε περίπτωση ανεύρεσης αρχαιοτήτων, κατά τη διάρκεια των τεχνικών εργασιών, θα διακοπούν αμέσως οι εργασίες και θα ακολουθήσει σωστική ανασκαφική έρευνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3028/2002. Από τα αποτελέσματα της έρευνας θα εξαρτηθεί η περαιτέρω πορεία του έργου, μετά από γνωμοδότηση του αρμόδιου Συμβουλίου του ΥΠΠΟΑ.

 

5) Πριν από την έναρξη οποιασδήποτε εργασίας κατεδάφισης των κτηρίων 569, 568 και 570, στην περιοχή πολεοδόμησης Α-Π4, όπου στεγάζονται προσωρινά αρχαιολογικές αποθήκες και εργαστήριο συντήρησης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, πρέπει να εξασφαλιστεί και να έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση των παραπάνω σε χώρο/κτήριο αντίστοιχης επιφάνειας (τ.μ.).

 

6) Το σύνολο των προϊόντων των εργασιών κατεδαφίσεων και αποξηλώσεων θα μεταφερθεί σε χώρο εκτός των ορίων των αρχαιολογικών χώρων και σε ικανή απόσταση από τα υφιστάμενα μνημεία της περιοχής. Ο χώρος θα επιλεγεί σε συνεννόηση με την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, ενώ σε περίπτωση που απαιτηθούν εκσκαφές για τη διαμόρφωση του, να προηγηθεί η κατά νόμο έγκριση από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων.

 

7) Σε περίπτωση που, κατά τη διάρκεια των τεχνικών εργασιών κατεδαφίσεων και αποξηλώσεων, παραστεί ανάγκη λήψης επιπλέον μέτρων προστασίας που να αφορούν στην ασφάλεια παρακείμενων μνημείων και αρχαιοτήτων, θα λαμβάνονται άμεσα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων.

 

8) Για την προστασία των μεταβυζαντινών ναών των Αγίου Κοσμά & Δαμιανού και της Αγίας Παρασκευής, κατά τις εργασίες κατεδάφισης των κτηριακών όγκων που γειτνιάζουν με αυτούς (κτήρια αρ. 3, 801, 949, 567), καθώς και των κατασκευών διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου τους, να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τους (από δονήσεις, αιωρούμενα υλικά προϊόντα των εργασιών κλπ.) σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΦΑ Πειραιώς και Νήσων, και εφόσον απαιτηθεί μετά από συνεννόησή της με τις αρμόδιες Διευθύνσεις του ΥΠΠΟΑ.

 

9) Το σύνολο των δαπανών που θα προκύψουν για τις ως άνω αρχαιολογικές εργασίες θα καλυφθούν από τον κύριο του έργου.

 

Το ίδιο θέμα θα εισαχθεί προς συζήτηση και στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020.

 

 

 

ΔΕΠΑ Εμπορίας

 

Τώρα όσον αφορά την ΔΕΠΑ Εμπορίας, η πρόσβαση σε προμήθεια φυσικού αερίου σε χαμηλότερες τιμές είναι η βασική αιτία για τη συμμετοχή της ΔΕΗ στο διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ Εμπορίας, από κοινού με την Μότορ Όιλ του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Αυτό επισημαίνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΔΕΗ, υπενθυμίζοντας ότι η επιχείρηση είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής φυσικού αερίου στη χώρα για τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής σε Κομοτηνή, Αλιβέρι, Λαύριο και Μεγαλόπολη. Το χαρτοφυλάκιο λιανικής στους τομείς ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου μέσω της «Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» (πρώην ΕΠΑ Αττικής) είναι ένα ακόμη περιουσιακό στοιχείο το οποίο ωστόσο αποτελεί σχετικά περιορισμένο μέγεθος σε σύγκριση με την πελατειακή βάση της ΔΕΗ.

 

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η συμμετοχή της ΔΕΗ στην Κοινοπραξία θα είναι μειοψηφική. Η ανταπόκριση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση της ΔΕΠΑ ήταν ευρεία καθώς ανταποκρίθηκαν τόσο μεγάλοι ελληνικοί όμιλοι όσο και πολυεθνικές. 

 

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης έκανε λόγο χθες σε δηλώσεις του για «αχτίδα αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία μέσα στην διεθνή καταιγίδα» αλλά και για «απόδειξη ότι το σχέδιο της κυβέρνησης για την ελληνική οικονομία οικοδομήθηκε σε σωστές βάσεις». 
 

Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για την εξαγορά του 65 % των μετοχών της ΔΕΠΑ (το υπόλοιπο 35 % ανήκει στα ΕΛΠΕ τα οποία συμμετέχουν στο διαγωνισμό και είτε θα αγοράσουν το υπόλοιπο 65%, αν κερδίσουν το διαγωνισμό, είτε θα πουλήσουν το 35 % στον πλειοδότη) εξέφρασαν χθες τα εξής επενδυτικά σχήματα:

 

C.G. GAS LIMITED (όμιλος Κοπελούζου, δραστηριοποιείται σε ευρύ φάσμα ενεργειακών τομέων, αλλά και σε έργα υποδομών, παραχωρήσεις, ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων, εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα, κ.α.)

 

MET HOLDING AG (ευρωπαϊκή εταιρεία με έδρα στην Ελβετία, με δραστηριότητες στο φυσικό αέριο, τον ηλεκτρισμό και το πετρέλαιο)

 

POWER GLOBE LLC (Η Powerglobe Qatar είναι ο ενεργειακός βραχίονας της Optimized Holding (ALFAISAL), μιας ιδιωτικής εταιρείας που ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1960.)

 

SHELL GAS B.V. (η πολυεθνική εταιρεία ενέργειας που συμμετείχε έως πρόσφατα με 49 % στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΠΑ Αττικής)

VITOL HOLDING B.V. (δραστηριοποιείται στην διύλιση, αγοραπωλησία εμπορευμάτων και ενεργειακών προϊόντων, στην παραγωγή ενέργειας και στην έρευνα, παραγωγή και προμήθεια πετροχημικών προϊόντων και είχε συμμετάσχει στον πρόσφατο διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ).

 

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ A.E. (δραστηριοποιείται σε παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, υποδομές, παραχωρήσεις, κ.α.)

 

Κοινοπραξία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ & EDISON INTERNATIONAL HOLDING N.V. (ο ελληνικός ενεργειακός όμιλος που δραστηριοποιείται σε πετρελαιοειδή, παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικό αέριο, ΑΠΕ, κ.α., συνεργάζεται με την ιταλική Edison στην παραγωγή και εμπορία ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου μέσω της Elpedison)

 

Κοινοπραξία ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ & ΔΕΗ Α.Ε. 

 

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ A.E. (ο όμιλος δραστηριοποιείται στην μεταλλουργία, στον σχεδιασμό - προμήθεια - κατασκευή έργων (EPC), στην ηλεκτρική ενέργεια και την εμπορία φυσικού αερίου).

 

Οι σύμβουλοι αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ, αφού αξιολογήσουν τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού (υποβολή δεσμευτικών προσφορών).

 
 

 

Χρηματιστηριακό Ημερολόγιο

 
 

 

Συναλλαγές σε Πακέτα

 

24 Μαρ 2020 Stocks

Εταιρεία

Ώρα

Αριθμός χρεογράφων

Τιμή χρεογράφου

Αξία συναλλαγής

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

17:15:49

600.000

4,8

2.880.000

ΟΤΕ Α.Ε.

17:13:49

171.974

11,845

2.037.032,03

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.

16:41:55

10.000

7,15

71.500

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.

16:38:15

10.000

7,15

71.500

INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

16:32:06

3.500

0,93

3.255

ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.

15:58:22

750.000

0,601

450.750

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

14:26:34

5.324.005

4,8

25.555.224

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

14:19:50

1.855.583

4,8

8.906.798,4

ΟΤΕ Α.Ε.

13:31:49

50.000

12

600.000

ΟΤΕ Α.Ε.

13:31:33

250.000

12

3.000.000

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

12:15:20

500

4,14

2.070

ΟΤΕ Α.Ε.

11:11:15

50.000

11,9

595.000

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

11:03:12

33.000

0,3498

11.543,4

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

11:00:30

50.000

7,325

366.250

 
 

Γνωστοποιήσεις συναλλαγών

 

23/03/20

EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.  [ ΕΥΡΩΒ ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 1
   

B

23 Μαρ 2020

Α

Παράγωγο

ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

31,99

70

2.239

Πλήθος: 1
   

B

23 Μαρ 2020

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

0,34

36.048

12.324,02

Πλήθος: 1
   

B

23 Μαρ 2020

Π

Παράγωγο

ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

34,79

214

7.446,1

Πλήθος: 1
   

B

23 Μαρ 2020

Π

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

0,33

7.000

2.281,2

 

TITAN CEMENT INTERNATIONAL S.A.  [ TITC ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 1
   

A

23 Μαρ 2020

Α

Μετοχή

ΑΛΛΗ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Ο Ιδιος

10,10

10.000

101.000

Πλήθος: 1
   

B

23 Μαρ 2020

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Μέλος ΔΣ Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

11,10

2.000

22.200

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ  [ ΕΧΑΕ ]

Συναλλαγές

Λόγος υποβολής

Ημ/νία

Α/Π

Είδος

Αγορά

Πρόσωπο που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα

Συναλλασσόμενος

Μέσος όρος τιμής μονάδας

Τεμάχια

Αξία (€)

Ονοματεπώνυμο

Πατρώνυμο

Ιδιότητα

Πλήθος: 1
   

B

23 Μαρ 2020

Α

Παράγωγο

ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Μη Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

285,00

3

855

Πλήθος: 1
   

B

23 Μαρ 2020

Α

Μετοχή

ΑΞΙΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Μη Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

2,89

752

2.170,48

Πλήθος: 1
   

B

23 Μαρ 2020

Π

Παράγωγο

ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλος ΔΣ Μη Εκτελεστικό

Συνδεόμενο Νομικό Πρόσωπο

290,90

10

2.909

 

Kάντε Trading σε ελληνικές & ξένες μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών με την οποία το GFF συνεργάζεται (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υπορέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo).

Λήψη τώρα!!

 

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

   

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....