Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Τραπεζικός Δείκτης: Κλειδί οι τρέχουσες στηρίξεις …. Ουσιαστική επιδείνωση αν χαθούν..

00:01 - 01/06/17

 

 
 

Χωρίς καμία αμφιβολία οι τραπεζικές μετοχές θα συνεχίσουν να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με αυξημένη μεταβλητότητα η οποία μάλιστα αυξάνεται και από την πρόσφατη ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς για reverse split, δημιουργώντας μια σειρά προβληματισμών για τις τραπεζικές μετοχές (είχε αναφερθεί προσφάτως), στη σκιά και των όσων έχουνε συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Πολύ ενδιαφέρουσα σε αυτή τη φάση είναι και η διαγραμματική εικόνα του τραπεζικού δείκτη, με το μεγάλο ζητούμενο να είναι η παραμονή υψηλότερα των 970 – 980 μονάδων, στα όρια των οποίων κινείται ο τραπεζικός δείκτης τις τελευταίες ημέρες (χθεσινό κλείσιμο 970,84 μονάδες, +0,84%). Σημειώνεται ότι οριστική απώλεια αυτών των ισχυρών στηρίξεων θα οδηγήσει το δείκτη στις επόμενες ισχυρές στηρίξεις των 910 – 920 μονάδων, οι οποίες δε θα πρέπει να χαθούν. Σε διαφορετική περίπτωση, μιλάμε πλέον για την πλήρη επιδείνωση της διαγραμματικής εικόνας, με κίνδυνο πτώσης μέχρι τις 820 – 830 μονάδες, επόμενες πολύ ισχυρές στηρίξεις στις οποίες θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση.   

Αν και σε αυτή τη χρονική στιγμή το ζητούμενο είναι να αποφευχθεί το αρνητικό σενάριο, ας αναφερθούμε και στις αντιστάσεις. Με βάση λοιπόν την παραμονή υψηλότερα των 970 – 980 μονάδων, οι επόμενοι στόχοι είναι οι αντιστάσεις στα επίπεδα των 1.030 – 1.040 και 1.080 – 1.090 μονάδων.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....