Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Ποιοί είναι οι στόχοι αν θέλουμε να μιλήσουμε για κάτι ακόμη καλύτερο…

00:01 - 01/11/17

 

 

Με τους δύο δείκτες (FTSE 25, Τραπεζικός Δείκτης) να επιστρέφουν υψηλότερα καθοριστικών επιπέδων (σε σχέση και με τα όσα είχαμε γράψει χθες) και αν και προσωπικά συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η αγορά (ασχέτως των όποιων βραχυπρόθεσμα αντιδράσεων όπως η χθεσινή) μπορεί να συνεχίσει να ταλαιπωρείται για τους επόμενους μήνες (χωρίς ντε και καλά να βλέπουμε το πολύ κακό σενάριο – βλέπουμε περισσότερο το σενάριο μιας «κουραστικής» αγοράς), θα αναφερθούμε σήμερα στα κρίσιμα επίπεδα των επιμέρους 3 δεικτών, τους επόμενους στόχους αν θέλουμε να γίνουμε ακόμη πιο αισιόδοξοι και να πούμε ότι η χθεσινή άνοδος (κατά την οποία και οι 3 δείκτες επέστρεψαν υψηλότερα του ΑΚΜΟ 200 ημερών) ήταν κάτι περισσότερο από απλά και μόνο μια αντίδραση.

 

ΓΔ

 

Αναφορικά με το ΓΔ ο οποίος χθες έκλεισε στις 759,30 μονάδες (+2,12%), εδώ ο μεγάλος στόχος είναι αρχικά ο δείκτης να παραμείνει υψηλότερα των 740 – 750 μονάδων και με βάση αυτήν την παραμονή οι επόμενοι στόχοι είναι οι αντιστάσεις στις 760, 775 και υψηλότερα ο μεγάλος στόχος είναι οι αντιστάσεις στις 790 – 800 μονάδες. Απλά σημειώνεται ότι όποτε και αν συνέβαινε αυτό, μια επιστροφή υψηλότερα των 800 μονάδων θα μας έκανε να μιλήσουμε για πλήρη αποκατάσταση της θετικής τάσης στην αγορά.

 

 

FTSE 25

 

Αναφορικά με τον FTSE 25 όπου μετά την χθεσινή άνοδο (1.992,23 μονάδες, +1,90%) είχαμε μια πρώτη επιστροφή υψηλότερα των 1.950 – 1.960 μονάδων, οι επόμενοι στόχοι είναι οι αντιστάσεις στα επίπεδα των 2.000 μονάδων και κυρίως τα επίπεδα των 2.040 – 2.060 μονάδες. Στα τελευταία αυτά επίπεδα υπάρχουν πραγματικά πολύ ισχυρές αντιστάσεις στις οποίες (εφόσον φυσικά προσεγγιστούν) θα αξιολογηθεί αν η τελευταία – μεγάλη - αντίδραση ήταν απλά αντίδραση ή κάτι περισσότερο.

 

 

Τραπεζικός Δείκτης

 

Τέλος και όσον αφορά τον τραπεζικό δείκτη, εδώ το θετικό νέο της χθεσινής ημέρας ήταν η επιστροφή υψηλότερα των 745 – 755 μονάδων (κλείσιμο 781,95 μονάδες, +5,25%). Και με βάση αυτήν την παραμονή και λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που είχε υποχωρήσει ο δείκτης (δηλαδή «κούφιος» από αντιστάσεις), ο δείκτης μπορεί με ευκολία να έχει και άλλες καλές συνεδριάσεις σα τη χθεσινή, με επόμενο στόχο τις αντιστάσεις στα επίπεδα των 820 – 830 μονάδων, όπου επίσης θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση.  

 

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....