Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Οι βασικοί στόχοι για να μην χαθεί η πρόσφατη σημαντική τεχνική βελτίωση…

00:01 - 07/03/19

 

Σε σχέση με τα όσα γράφουμε τις τελευταίες ημέρες. Και κάτι το οποίο ουσιαστικά ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας. Η όποια βραχυπρόθεσμη νευρικότητα, ακόμη και κατοχύρωση κερδών είναι ότι πιο φυσιολογικό για την αγορά μας, μετά την μεγάλη αντίδραση των τελευταίων εβδομάδων. Και αν υπάρχει ένας στόχος σε αυτή τη φάση αυτός είναι να προασπιστούν οι θετικές τεχνικές ενδείξεις μετά την πρόσφατη άνοδο. Και εν συνεχεία φυσικά και η αγορά να κάνει την υπέρβαση, με την οριστική διάσπαση των 700 – 710 μονάδων (707,17 μονάδες, +1,19%), στα όρια των οποίων κινείται ο δείκτης.  

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιος είναι μερικοί από τους βασικούς στόχους, στην προσπάθεια να μη χαθούν οι θετικές τεχνικές ενδείξεις των τελευταίων εβδομάδων.

ΓΔ

Στην περίπτωση του ΓΔ, θα λέγαμε πως η κατάσταση είναι απολύτως διαχειρίσιμη, με το ΓΔ να συνεχίζει να κινείται στα όρια των γνωστών καθοριστικών αντιστάσεων (700 – 710 μονάδων), η διάσπαση των οποίων είναι ο μεγάλος στόχος για να δούμε την αγορά να κάνει την υπέρβαση (να μπει σε ένα νέο ανοδικό trend).  

Όσον όμως αφορά την ανάγκη να προασπιστούν οι θετικές τεχνικές ενδείξεις, το κλειδί είναι μια παραμονή του δείκτη υψηλότερα των 680 – 690 μονάδων. Και παρά την όποια νευρικότητα, όσο ο δείκτης μένει υψηλότερα των παραπάνω στηρίξεων, οι θετικές τεχνικές ενδείξεις διατηρούνται και το ανοδικό trend αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.    

FTSE 25 

Στην παρούσα φάση, τα βλέμματα είναι περισσότερα στραμμένα στον FTSE 25 και την ανάγκη ο δείκτης να μείνει υψηλότερα των 1.800 – 1.810 μονάδων (έκλεισε χθες στις 1.837,38 μονάδες, +0,88%). Η μη απώλεια αυτών των στηρίξεων είναι καθοριστική για την συνολική πορεία της αγοράς. Και με βάση αυτήν την παραμονή, ο δείκτης είναι ικανός ανά πάσα στιγμή να κάνει την υπέρβαση. Διασπώντας τις αντιστάσεις στις 1.870 μονάδες, κάτι το οποίο με τη σειρά του θα οδηγήσει τη μετοχή στα επίπεδα των 2.000 μονάδων !!!!.

Τραπεζικός Δείκτης

Τέλος και όσον αφορά τον πλέον ευμετάβλητο δείκτη, τον τραπεζικό. Εδώ στην προσπάθεια να προασπιστούν οι θετικές τεχνικές ενδείξεις, μετά το τελευταίο ράλι. O μεγάλος στόχος για το δείκτη είναι η παραμονή υψηλότερα των 500 – 510 μονάδων. Απώλεια τους οδηγεί το δείκτη, τουλάχιστον μέχρι τις 450 – 460 μονάδες, επίπεδο μέχρι το οποίο, δε χάνονται οι θετικές τεχνικές ενδείξεις που έχουν «χτιστεί» από την πρόσφατη μεγάλη άνοδο. Τώρα από την άλλη πλευρά, ο μεγάλος στόχος είναι η διάσπαση των αντιστάσεων στα τρέχοντα επίπεδα των 550 – 555 μονάδων (ο δείκτης έκλεισε χθες στις 707,17 μονάδες). Μια διάσπαση η οποία θα φέρει το δείκτη στις 600 μονάδες, όπου και θα ξαναδούμε τα δεδομένα.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....