Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Υπαρκτό σενάριο ….. Να «κάτσει» η αγορά για κάποιο χρονικό διάστημα …

00:01 - 07/06/19

 

 

Όπως με κάθε ευκαιρία γράφουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της αγοράς κατά τις επόμενες εβδομάδες – μήνες, έχοντας θέσει ως επόμενο μεγάλο στόχο τις αντιστάσεις στις 890 - 900 μονάδες. Ωστόσο μετά το πρόσφατο ράλι της αγοράς. Την προσέγγιση ισχυρών αντιστάσεων στην περίπτωση του τραπεζικού δείκτη (στις 785 – 795 μονάδες – σε αυτά τα επίπεδα ήλθε προσφάτως η διόρθωση). Και παρακολουθώντας τις τελευταίες συνεδριάσεις. Θεωρούμε ως αρκετά πιθανό σενάριο. Και για έναν αριθμό συνεδριάσεων. Η αγορά να «κάτσει». Να «παλινδρομήσει» αν το προτιμάτε πιο επιστημονικά.  

Και όταν λέμε για έναν αριθμό συνεδριάσεων. Αυτός μπορεί να μην είναι 2 ή 3. Μπορεί να είναι ένα αρκετά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, θα μπορούσε η αγορά να κολλήσει ακόμη και για 2-3 εβδομάδες. Και μέσα σε μόλις μερικές συνεδριάσεις, πιθανόν λίγο πριν τις εκλογές, να έχουμε ένα ράλι που να οδηγήσει το Χ.Α. στα επίπεδα που αναφέραμε παραπάνω (τις 890 – 900 μονάδες). και αυτό το απέδειξε η αγορά την εβδομάδα μετά τις ευρωεκλογές. Είναι χαρακτηριστικό πως τις 5 συνεδριάσεις 27 με 31 Μαΐου. Ο ΓΔ κατέγραψε κέρδη 13,5%, οι οποίες όπως σχολιάσαμε στα σχόλια της Τετάρτης και της Πέμπτης φέρνουνε το Χ.Α. στην πρώτη θέση παγκοσμίως.

Συνοψίζοντας λοιπόν. Παραμένουμε αισιόδοξοι για την αγορά, αν και φοβόμαστε πως βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον, μια ταλαιπωρία δε μπορεί να αποκλειστεί.

 

ΓΔ

 

 

Τραπεζικός Δείκτης

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....