Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Τα συγχαρητήρια μας για τα δικά σας παιδιά!!!

00:01 - 07/12/17

 

 

Εισβολή αναρχικών στο παλιό δημαρχείο Υμηττού, λίγο πριν από την έναρξη εκδήλωσης της Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας και Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Γιάννη Δραγασάκη συνέβη την Τετάρτη.   Οι αναρχικοί σήκωσαν πανό και πέταξαν φυλλάδια με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να σχολιάζει το συμβάν μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter λέγοντας πως «η Αριστερά δεν έχει να φοβηθεί κάτι ή κάποιον. Έχει τις δικές τις θέσεις & μπορεί να σταθεί σε κάθε μάχη θέσεων». Αμέσως μετά την αποχώρηση των αντιεξουσιαστών, ο κ. Δραγασάκης ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους κατοίκους για την ψυχραιμία τους, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δικά μας παιδιά είναι και αυτά».

 

Να συγχαρούμε λοιπόν τον κ. Δραγασάκη και τον Σύριζα για τα δικά τους παιδιά. Μια δήλωση την οποία προσωπικά θεωρούμε πολύ σοβαρή και η οποία σε γενικές γραμμές πέρασε στα «ψιλά». Να υποθέσουμε ότι αυτά τα «παιδιά» ήταν που αργότερα χθες έκαψαν την Αθήνα. Και το έκαναν με την ανοχή της αστυνομίας, γιατί όπως είπαμε είναι «τα δικά μας παιδιά».

 

Είναι βεβαίως και τα «παιδιά» τα οποία κατέβαιναν στους δρόμους όλα τα χρόνια των μνημονίων (όχι όμως επί Σύριζα, μόνο επί των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων) και πέραν των καταστροφών των περιουσιών πολιτών – επαγγελματιών, βραχυκύκλωναν όλες τις μεταρρυθμιστές προσπάθειες (μαζί με την άθλια αντιπολίτευση του Σύριζα), με ένα κράτος το οποίος βρίσκονταν σε μια διαρκής απεργία και κοινωνικές εκδηλώσεις (ακούγοντας φυσικά την αντιπολίτευση να μιλάει για τον εύκολο δρόμο και τις αντιμνημονιακές ανοησίες).  Μπορεί αυτά τα δεύτερα "παιδιά" να μην είναι τα ίδια με τα πρώτα "παιδιά", αλλά σίγουρα και αυτά είναι δικά μας "παιδιά".

  

Και πάμε σε κάτι ακόμη πιο σοβαρό; Αυτά τα δικά μας παιδιά ήταν που πριν από μερικά χρόνια έκαψαν 4 άτομα στην Marfin. Γιατί αυτά τα 4 άτομα που όλοι μας τους έχουμε ξεχάσει, κάποιοι τους έκαψαν. Και αυτοί αποδεδειγμένα άνηκαν στον «αντιεξουσιαστικό» χώρο.  

 

Οι άνθρωπο στην Marfin δεν αυτοπυρπολήθηκαν!! Τον πιτσιρικά Γρηγορόπουλο όλοι μας τον θυμόμαστε. Και πολύ καλά κάνουμε. Όμως οι δύο και κυρίως ο ένας εξαιρετικά ηλίθιος αστυνομικός ο οποίος τον πυροβόλησε, είναι στη φυλακή. Τα «παιδιά» που σκότωσαν τους 4 στη Marfin κυκλοφορούν ελεύθεροι και κανείς δεν νοιάζεται. Για τους νεκρούς της Marfin δεν έχει γίνει καμία πορεία ή διαμαρτυρία. Όπως και καμία διαμαρτυρία ποτέ για τη φοροδιαφυγή και όλα τα κακώς κείμενα της χώρας.  

 

Ζήτω λοιπόν «τα δικά μας παιδιά». Ζήτω η ηλιθιότητα που μας έφερε εδώ που μας έφερε και όχι μόνο δε βάζουμε μυαλό .... αλλά γινόμαστε και χειρότεροι, με τη χώρα να βρίσκεται σε μια "non - stop" κοινωνική κατάπτωση.

 

ΥΓ: Και είμαστε στη θέση να γνωρίζουμε ότι πραγματικά κάποιοι ξέρουν ποίοι είναι οι δράστες του εγκλήματος στην Marfin, αλλά δυστυχώς κανείς δεν κάνει τίποτα.

 

 

Άλλο ένα ρεκόρ για τη Wall Street

 

 

Και σε ένα δεύτερο σχόλιο για τις διεθνείς αγορές, θα ασχοληθούμε με ένα ακόμη ρεκόρ της Wall Street. Ένα ακόμη στατιστικό το οποίο θα λέγαμε ότι τρέφει την ανησυχία που υπάρχει ότι ανά πάσα στιγμή η Wall Street και γενικά οι διεθνείς αγορές μπορούν να εισέλθουν σε μια φάση διόρθωσης. Όπως έχουμε γράψε πάρα πολλές φορές, όχι ντε και καλά το τέλος του μακροπρόθεσμου “bull market”, αλλά μια σημαντική διόρθωση, τεχνική εκτόνωση αν το προτιμάτε.  

 

Είναι λοιπόν ομολογουμένως εντυπωσιακό ότι πλέον ο S&P 500 έχει κλείσει 479 συνεδριάσεις χωρίς μια σημαντική διόρθωση της τάξης του 10%. Και όπως λέει και ο λαός όλα τα ωραία κάποια ημέρα τελειώνουν.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....