Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Και αυτοί προδότες θα είναι!

00:01 - 08/01/18

 

 

Το σενάριο της καθαρής εξόδου μπορεί να είναι εφικτό, αλλά ένα προληπτικό πρόγραμμα, μπορεί να είναι αναγκαίο προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα ελληνικά ομόλογα θα μπορούν να συμμετάσχουν στις λειτουργίες αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ, εκτίμησε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο οικονομολόγος της HSBC Φάμπιο Μπαλμπόνι που θεωρεί τη ρύθμιση του χρέους κομβικής σημασίας για το τέλος της εποπτείας.

 

Και τώρα μεταξύ μας, δε νομίζουμε ότι αυτά που είπε ο κ. Μπαλμπόνι είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που είπε πριν από μερικές ημέρες ο κ. Στουρνάρας, οι δηλώσεις του οποίου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης …….

 

Αλλά φαίνεται ότι και η HSBC, όπως και πολλοί άλλοι επενδυτικοί οίκοι που λένε κάτι αντίστοιχο, είναι και αυτοί προδότες και παίζουν το παιχνίδι του κ. Στουρνάρα και της αντιπολίτευσης. Άντε να δούμε πότε σε αυτή τη χώρα θα σοβαρευτούμε….

 

Να δείτε πώς κάπως έτσι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια

 

Και επειδή πολλές φορές, εμείς αλλά και πολλοί άλλοι έχουνε αναφερθεί στην ελληνική κρίση με αναφορές στην πολυετή κρίση στην Αργεντινή, θα ρισκάρουμε μια «μαύρη» πρόβλεψη για τη χώρα μας, σε σχέση και με τα όσα γράψαμε παραπάνω ….

 

Ότι ναι μεν μέσα στο 2018 η Ελλάδα θα βγει από το τρέχον πρόγραμμα των δανειστών και ναι μεν ανά περιόδους όπως αυτή που ζούμε τώρα θα έχουμε θετικές αναλαμπές, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και αισιοδοξία. Έτσι και αλλιώς επαναλαμβάνουμε ότι και εμείς παραμένουμε αισιόδοξοι από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και επιτέλους η κυβέρνηση Σύριζα έκανε τη στροφή στο ρεαλισμό.

 

Αλλά λόγω της ανοησίας που μας βαράει ως λαός και παρά τις όποιες αναλαμπές που περιγράψαμε παραπάνω, πολύ φοβούμαστε πως η χώρα μέσα στα επόμενα χρόνια θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με νέες κρίσεις και θα τρέχει να ζητάει τη βοήθεια των δανειστών και νέα προγράμματα στήριξης. Θα μας αφήσουν λίγο χαλαρά οι ξένοι και εμείς αμέσως θα τα κάνουμε μαντάρα.  

 

Πολύ απλά κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην Αργεντινή που παρά τις αναλαμπές ανά περιόδους, η χώρα επί της ουσίας βρίσκεται σε μια διαρκή κρίση εδώ και περίπου 20 χρόνια. Και ποιός την πληρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις; Ο λαός που συνεχώς φτωχοποιείται, όπως δηλαδή και ο ελληνικός λαός που αδυνατώντας να καταλάβει  τι πραγματικά πρέπει να γίνει στη χώρα και να το απαιτήσει από τις κυβερνήσεις, συνεχίζει από την αρχή της κρίσης να ζητάει τον εύκολο δρόμο που δε βγάζει πουθενά.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....