Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Wall Street: Το ιστορικό σερί τελείωσε

00:01 - 08/02/18

 

Με τις διεθνείς αγορές θα ασχοληθούμε και σήμερα, με τις απόψεις των αναλυτών αν ολοκληρώθηκε η διόρθωση των αγορών να διίστανται, με τους μισούς να μιλάνε για το τέλος της διόρθωσης και τους υπόλοιπους μισούς ότι οι αγορές έχουν και άλλο πόνο.  Και κάπως έτσι λοιπόν την προηγούμενη Δευτέρα και τη σημαντική πτώση του -4,5% στη Wall Street (αν και μετά είχαμε την ανάκαμψη) μπήκε τέλος σε ένα εντυπωσιακό σερί της Wall Street. Η Wall Street είχε κλείσει 404 συνεχόμενες συνεδριάσεις χωρίς μια σωρευτική πτώση της τάξης του 5%, κάτι το οποίο ήταν το μεγαλύτερο σερί όλων των εποχών, με το αμέσως προηγούμενο σερί να ήταν 394 συνεδριάσεις χωρίς μια σωρευτική διόρθωση της τάξης του 5%.

Και αυτό λοιπόν το εντυπωσιακό σερί ολοκληρώθηκε την Δευτέρα, με τη Wall Street από τα υψηλά της να έχει καταγράψει (με βάση το κλείσιμο της Τετάρτης) μια σωρευτική πτώση περίπου 6,5% (με το κλείσιμο της Δευτέρα το ποσοστό της διόρθωσης ήταν 8,5%).

Και κακά τα ψέματα, το γεγονός ότι η Wall Street δεν είχε καταγράψει ούτε μια σωρευτική διόρθωση της τάξης του 5% για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η τελευταία αυτή διόρθωση των αγορών ήταν απολύτως αναμενόμενη από άποψης τεχνικής ανάλυσης (στα πλαίσια ενός φυσιολογικού profit taking).

 

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....