Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Άντε πάλι στις ισχυρές στηρίξεις, ΓΔ, FTSE 25 και Τραπεζικός Δείκτης

00:01 - 08/11/17

 

 

Χωρίς τέλος είναι η ταλαιπωρία στο Χ.Α. και αν και σε σχέση με τα όσα γράφουμε δε θεωρούμε τη συνολική ειδησεογραφία για τη χώρα μας αρνητική και δεν πιστεύουμε ότι η αγορά αξίζει να πάει σε χαμηλότερα επίπεδα, μετά και την τελευταία πτώση και με τους 3 βασικούς δείκτες να βρίσκονται για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό στα όρια καθοριστικών στηρίξεων, τα πράγματα γίνονται και πάλι κρίσιμα. Οριακά θα λέγαμε καλύτερα, αφού η φράση κρίσιμη είναι βαρετή μετά τα όσα έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια, με τα δεκάδες κρίσιμα Eurogroup και τις δεκάδες κρίσιμες επισκέψεις ευρωπαίων αξιωματούχων. Με την ταλαιπωρία στο Χ.Α. να υπάρχουν ενδείξεις ότι θα κρατήσει μήνες, η πρώτη προτεραιότητα θα λέγαμε ότι είναι να αποφευχθεί το πολύ αρνητικό σενάριο και οι βασικοί δείκτες να μην βρεθούν χαμηλότερα των κρίσιμων στηρίξεων στα όρια των οποίων βρίσκονται.   

 

Πιο συγκεκριμένα,

 

ΓΔ

 

Ξεκινώντας με το ΓΔ, ο δείκτης πρέπει να μείνει υψηλότερα των 745 – 750 μονάδων, οι οποίες στηρίξεις δοκιμάζονται και πάλι (κλείσιμο 748,44 μονάδες, -1,77%). Ελαφρώς χαμηλότερα συναντάμε τις γνωστές πολύ ισχυρές στηρίξεις των 725 – 735 μονάδων. Και όπως άπειρες φορές έχουμε αναγκαστεί να γράψουμε τους τελευταίους μήνες, αυτές οι στηρίξεις δε θα πρέπει να χαθούν αφού τότε η αγορά εισέρχεται σε έναν νέο κύκλο πτώσης. Επόμενες πολύ σημαντικές στηρίξεις, στις 690  - 700 μονάδες  και 650 – 655 μονάδες.

 

 

FTSE 25

 

Αναφορικά με τον FTSE 25, εδώ το ζητούμενο είναι ο δείκτης να επιστέψει άμεσα υψηλότερα των 1.970 – 1.980 μονάδων (κλείσιμο 1.964,67 μονάδες) ή στη χειρότερη ο δείκτη να μείνει υψηλότερα των 1.940 – 1.950 μονάδων. Η απώλεια των τελευταίων αυτών στηρίξεων θα ήταν μια αρκετά αρνητική εξέλιξη, με τελευταίο οχυρό τις στηρίξεις στα επίπεδα των 1.900 – 1.910 μονάδων. Απλώς αναφέρουμε ότι απώλεια αυτών των στηρίξεων μαζί με την απώλεια των στηρίξεων των 725 μονάδων του ΓΔ, βάζουν την αγορά σε ένα νέο πτωτικό trend.

 

 

Τραπεζικός Δείκτης

 

Τέλος για τον τραπεζικό δείκτη και μετά το χθεσινό νέο -6,52%, τα πράγματα θα λέγαμε ότι είναι ξεκάθαρα. Με τη διαγραμματική εικόνα να έχει επιβαρυνθεί σε τέτοιο βαθμό, το τελευταίο ζητούμενο είναι ο δείκτης να μη χάσει τουλάχιστον τις στηρίξεις στις 700 – 710 μονάδες (κλείσιμο 716,70 μονάδες).

 

 

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....