Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

FTSE 25 – Θετικές τεχνικές ενδείξεις και επόμενοι στόχοι ….

00:01 - 09/01/17

 

 

Με την εικόνα φυσικά να μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναστραφεί (ανάλογα και με την ειδησεογραφία και την πορεία των διεθνών αγορών),  συνεχίζει να βελτιώνεται η συνολική διαγραμματική εικόνα του Χ.Α., όπως και η εικόνα του FTSE 25. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και με βάση την παραμονή υψηλότερα των 1.710 – 1.720 μονάδων (από τα οποία υπάρχει απόσταση ασφαλείας, κλείσιμο Πέμπτης 1.774 μονάδες), ο επόμενος στόχος για τι δείκτη είναι τα επίπεδα των 1.820 – 1.830 μονάδων (σημαντικές αντιστάσεις). Σημειώνεται πώς σε αυτά τα επίπεδα θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση, κρατώντας ότι διάσπαση τους βάζει το δείκτη και κατ΄ επέκταση την αγορά σε νέο ανοδικό trend.  Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτή την περίπτωση ο επόμενος στόχος θα ταθεί στα επίπεδα των 1.910 – 1.930 μονάδων, δηλαδή περίπου 8% υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα, με ότι αυτό σημαίνει για την πορεία του ΓΔ. Ένα ΓΔ όπου με βάση την παραμονή υψηλότερα των 650 – 655 μονάδων, ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι οι αντιστάσεις στα επίπεδα των 700 - 710 μονάδων.

Μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι εφόσον η άνοδος στην αγορά συνεχιστεί, οι δύο δείκτες θα δοκιμάσουν παράλληλα αυτές τις τόσο ισχυρές αντιστάσεις, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα «μάχη» όχι μόνο για τη βραχυπρόθεσμη, αλλά και τη μεσοπρόθεσμη πορεία της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς.

FTSE 25

 

 

Bitcoin: Το sell – off των τελευταίων 2 ημερών σε ένα διάγραμμα

 

Αν και σίγουρα έχει μεγάλες ιδιαιτερότητες θα λέγαμε ότι η πτώση της τιμής του Bitcoin μέσα σε 2 ημέρες είναι απόδειξη του πόσο γρήγορα κάποια αγορά μπορεί να διορθώσει, καθώς και απόδειξη ενός εξαιρετικά σημαντικού κανόνα των αγορών. Όταν όλοι ξαφνικά ασχοληθούν με μια αγορά και οι θετικές εκτιμήσεις για μια αξία – αγορά αυξηθούν, τότε κάπου εκεί έρχεται η πτώση (φυσικά και το αντίθετο, στα πλαίσια της contrarian theory που είχαμε γράψει και την προηγούμενη Πέμπτη, με αφορμή την απαισιοδοξία που υπάρχει για την πορεία της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς). Για την ιστορία λοιπόν, το παράξενο αυτό επενδυτικό προιόν (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin) βρέθηκε τις πρώτες ημέρες του 2017 υψηλότερα των 1.000 δολαρίων (μέχρι και περίπου 1,150 δολάρια!!!! – σχεδόν όσο η τιμή του χρυσού !!!!) και μέσα σε 2 ημέρες διόρθωση κατά περίπου 22% από τα περίπου 1.150 δολάρια στα 895 δολάρια.

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....