Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Τραπεζικός Δείκτης: Παραμένει άκρως οριακή η κατάσταση…

00:01 - 09/10/17

 

 

Περισσότερο κρίσιμη από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι είναι η διαγραμματική εικόνα του τραπεζικού δείκτη, μετά και το τελευταίο 3 στα 3 και το ξεφούσκωμα της αντίδρασης στις 27/09. Ο δείκτης έκλεισε την Παρασκευή στις 746,51 μονάδες (-0,18%) με αγωνία σε μια πιθανή δοκιμασία κατά τις επόμενες ημέρες να μη χαθούν οι καθοριστικές στηρίξεις στα επίπεδα των 730 – 740 μονάδων. Η απώλεια τους το πιθανότερο είναι ότι θα οδηγούσε σε νέα μεγάλα προβλήματα, με τις τραπεζικές μετοχές να μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο πτώσης. Σημειώνεται πως οι επόμενες (κάπως ισχυρές) στηρίξεις είναι στα επίπεδα των 655 – 665 μονάδων, δηλαδή περίπου 13% χαμηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα. Ακόμη χαμηλότερα και μετά από απώλεια και των 655 μονάδων (πλέον μιλάμε για το εξαιρετικά αρνητικό σενάριο), ο τραπεζικός δείκτης θα δοκιμάσει τις τελευταίες ισχυρές στηρίξεις στις οποίες μπορούμε να αναφερθούμε στα επίπεδα των 620 – 625 μονάδων, με τα διάγραμμα μετά από αυτά τα επίπεδα να είναι τελείως κούφιο μέχρι και 30% χαμηλότερα !!!!!!!!!!

Αυτό λοιπόν που ζητείται και ελπίζουμε πως θα συμβεί είναι μια άμεση ισχυρή αντίδραση η οποία θα απομακρύνει το δείκτη από αυτές τις τόσο ισχυρές στηρίξεις, κάτι το οποίο έχει γενικά μεγάλη σημασία για την αγορά, αφού ένας νέος κύκλος πτώσης στις τράπεζες θα συμπαρασύρει σε χαμηλότερα επίπεδα όλους τους βασικούς δείκτες.  

Τραπεζικός Δείκτης

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....